Zuhanykabint szeretnél? Lehetőségek széles tárháza vár nálunk!

A tisztálkodási szokásaink meglehetősen különbözőek lehetnek, még akár családon belül is. Van, aki minden este képes sokáig ücsörögni a fürdőkádban. Szép számmal vannak azonban olyanok is, akik a zuhanykabinban állva élvezik a vízsugarakat. A fürdőszobai termékek piaca, így webáruházunk is igyekszik követni a vásárlói igényeket. S igaz ugyan, hogy az ízlésünknek megfelelően alakítjuk otthonunkat, azonban vannak olyan tényezők, amelyek behatárolják a lehetőségeinket.

Zuhanykabint szeretnél? Lehetőségek széles tárháza vár nálunk!

Nem minden fürdőszobában fér el kényelmesen még a legkisebb fürdőkád sem. Vagy a háztartásban mozgásában korlátozott személy él, akinek könnyebb használni a zuhanykabint. Találjuk meg az álmaink és a lehetőségeink közötti arany középutat, és rendezzük be praktikusan és szépen a fürdőnket.

A zuhanykabin előnyei a kádakkal szemben

A lakóépületek hasznos alapterülete nagyban meghatározza az olyan helyiség berendezését, mint a konyha vagy a fürdőszoba. Az utóbbi esetben könnyű a dolgunk, hiszen számos alternatíva áll rendelkezésünkre. Ha kicsi a fürdőnk, akkor nem érdemes kitölteni az egyébként is apró teret egy méretes fürdőkáddal. Főleg, ha különösebben nem is használjuk ki, inkább a zuhanyzás hívei vagyunk.

Egy íves zuhanykabinnal, amely tolóajtóval működik, jó néhány értékes négyzetcentimétert megspórolhatunk a fürdőben. Nem véletlen, hogy ezek a fazonok nagyon népszerűek, hiszen a társasházak lakásaiban éppúgy elférnek, mint a családi házakban. Természetesen nem csupán a helyszűke határozza meg választásunkat. Környezettudatos döntésként is választhatjuk a zuhanykabinokat, így spórolhatunk a vízzel.

 

Miért válasszuk a hátfalas zuhanykabint?

Ha zuhanykabin vásárlását tervezzük, készüljünk fel az elsöprően változatos kínálatra. Ha tudjuk, hogy szeretnénk egy könnyen üzembe helyezhető, modern kabint, akkor szűkítsük le a kört hátfalas zuhanykabinokra. Ezek a modellek nem igényelnek építési munkálatokat a fürdőszobában. Nem kell a padlóba süllyesztenünk a zuhanytálcát vagy újracsempézni a falat.

A hátfalas kabinok teljesen zártak, és a gyártók rendszerint tálcával együtt kínálják őket. A legkorszerűbb felszereltséggel kaphatóak ezek a termékek. Számos modellben masszázsfúkóvát, fényterápiát vagy beépített rádiót találunk. Vagyis nem csupán az egyszerű beüzemelés, hanem a különféle extrák teszik teljessé a zuhanyzás élményét.

 

Így szabhatod testre a zuhanykabinodat

Gyakran előfordul azonban, hogy vagy az elképzeléseink vagy a fürdőszoba kialakítása miatt egyedi kabint szeretnénk építtetni. Ekkor el kell döntenünk, hogy szükségünk lesz-e zuhanytálcára, vagy csupán egy padlóba süllyesztett zuhanyfolyókát vásárolunk. Bárhogyan döntünk is, zuhanyfalakra nagy eséllyel szükségünk lesz.

A biztonsági üveg csodásan mutat minden fürdőszobában, eleganciát és letisztultságot árasztanak az üveglapok. Akkor is érdemes ezt választanunk zuhanyfüggöny helyett, ha három oldalról burkolt fal határolja a zuhanykabinunkat. A vízlepergető réteggel ellátott üvegfalak könnyen tisztán tarthatóak, és nagy mozgásteret adnak nekünk a fürdő tervezésében.

 

Elengedhetetlen apróságok a kabin működéséért

Ahhoz, hogy a zuhanykabinunk olajozottan működjön, szükségünk van kiegészítőkre. A fogantyúk esztétikai szempontból is fontos szerepet játszanak, a tolóajtók görgői pedig létfontosságúak. Csakúgy, mint a csapok. A zuhany távtartók a csillogás mellett stabilizálják is a zuhanyfalat. Webshopunk gazdag kínálatában mindent megtalálsz.

Blog

Ajánlott termékek