Lagoon Basic merevfalú kerek medence, homokszűrővel, misty fóliás 360x90 cm

Termékverzió: Lagoon Basic merevfalú kerek medence, 360x90 cm-es méretben, homokszűrővel, vastagított belső fóliával
Cikkszám: EM00030
Tömeg: 45 kg/db
Garancia idő: 24 hónap
187 425 Ft
RRP: 249 900 Ft
Rendelhető
INGYEN szállítás
Beüzemelés kérhető Beüzemelés kérhető
Medence Medence
Létra Létra
Vízforgató Vízforgató
Szkimmer Szkimmer
Medence méret
360x90 cm
460x90 cm
Normál szállítás : Ingyenes
63 000 Ft
13 000 Ft
9 500 Ft

Adatok

Gyártó
Wellis
Termékverzió
Lagoon Basic merevfalú kerek medence, 360x90 cm-es méretben, homokszűrővel, vastagított belső fóliával
Garancia idő
24 hónap
Medence méret
360x90 cm

Termékleírás

Termékjellemzők

Fémpalást vastagsága3 mm
Fólia vastagasága0,35 mm
Belső fólia vastagsága0,25 mm
Átmérő3,6 m
Magasság0,9 m
Vízmennyiség9000 l

Termékleírás

Lagoon termékcsaládunk merevfalú medencéi számos előnnyel rendelkeznek. A fémfal stabilitást és biztos tartást nyújt, a külső szűrő pedig lehetővé teszi, hogy Önt egy szennyeződésektől mentes, kristálytiszta vizű medence várja otthonában. Kérje napkollektor, vagy medencetakaró kiegészítőinkkel, hogy tovább fokozhassa a medencében eltöltött relaxációs időt.

Lagoon Basic merevfalú kerek medence

Fémvázas kerek medence. Biztonsági létra tartozik hozzá, mely segít a kisebb gyermekek probléma mentes beszállását.A medence leeresztését egy búvárszivattyú (nem része az ajánlatnak) segítségével lehet megoldani. A takarófólia nem része az ajánlatnak. 2 m3/h 230V/50Hz homokszűrő gondoskodik a víz tisztán tartásáról.

Merevfalú medence főbb tulajdonságai


A homokszűrő csatlakozásának helye ki van alakítva a medencén.Cink bevonatú acél vázzal rendelkezik, mely kívül és belül festett. A palást téliesíthető. A napkollektor használatához a homokszűrő és a szkimmer szükséges. A homokszűrő használatához szkimmer szükséges. A szkimmer tartozéka a medencének.

Homokszűrő vízsztisztítás

Egy homokszűrőt normális esetben egy kisebb tartályként képzelhetünk el, amelyet gyártója kvarchomokkal töltött meg, és beépített a vízforgató rendszerbe, tehát a medence vize a forgatási folyamat során átpréselődik ezen a szűrőberendezésen. Erre azért van nagy szükség, mert a szennyeződések a tartályon áthaladva fennakadnak a homokon, így a medencébe minden esetben megtisztított víz kerül vissza. Ez természetesen csak és kizárólag abban az esetben valósulhat meg, ha az úszómedencéhez megfelelő méretű szűrőt választottunk. Akár 4-5 évig is képes biztosítani az úszómedence vizének minőségét. A homokszűrő a szivattyúval együtt nem a medencében, hanem azon kívül, a gépházban helyezkedik el, vagy a medence közvetlen társaságában felépített aknában, és üzemeltetéséhez mindig elektromos áramra van szükségünk. A szivattyú a medence vizét a homokszűrő tartályában megtalálható homokon belül préseli át, majd az ellentétes oldalon megtalálható befúvók már a megszűrt, tiszta vizet áramoltatják vissza, hiszen a homok időközben megkötötte a vízben megtalálható szennyeződéseket. 

Vélemények

Lagoon Basic merevfalú kerek medence, homokszűrővel, misty fóliás 360x90 cm
Rendelhető
INGYEN szállítás
187 425 Ft
RRP: 249 900 Ft