Blog

Teremtsd meg a nyugalom szigetét! - A tökéletes olvasósarok

2022.05.02 14:11

Az esős tavaszi napokon a borús hangulatodat a legkönnyebben egy jó könyv olvasásával tudod orvosolni. A tökéletes olvasás-élményhez azonban ki kell alakítanod a Te birodalmad, a saját olvasósarkodat. Ennek a helynek varázsereje lesz, kényelemben, nyugalomban, egy könyvvel a kezedben pihenheted ki a nap fáradalmait. Egy ilyen kis olvasó zug azon túl, hogy a nyugalom szigeteként funkcionál, modern megjelenést és meghitt hangulatot kölcsönöz a szobának. Az olvasósarok lesz az a hely, ahol “felrakhatod magad tölteni”. Na de mi minden szükséges a tökélete olvasósarok kialakításához? Olvass tovább!

Hogyan alakítsd ki az olvasósarkot?

Először is válaszd ki azt a helyet a lakásodban, amely tökéletes az elvonuláshoz és remek fényviszonyokkal rendelkezik. Ez lehet egy szoba része, de akár egy külön helyiség is. Ha van galériád megnyerted a főnyereményt, hiszen az az egyik legjobb helyszín erre a célra!

A második lépés az egyik legfontosabb: a fotel kiválasztása. Hihetetlenül fontos, hogy kényelmes legyen, hiszen a könyv mellett ragadva akár hosszú órákat is eltölthetsz benne. A lábtartóval rendelkező darabokkal a következő szintre emelheted a kényelmet! Egy relax fotel tökéletes választás lehet, olvasás, tehát a szellemi kikapcsolódás közben csodás kikapcsolódást nyújt a testednek. Egy igazi testi-szellemi-lelki felfrissülést élhetsz át!

A fotelhez és a szoba stílusához illő könyvespolc tölti majd be majd a másik főszerepet az olvasósarkodban. A könyveidnek méltó helyet kell találnod, szekrény kategóriánk remek megoldásokat kínál erre a problémára!

Egy dohányzóasztal sok segítséget nyújthat olvasás közben, így érdemes beszerezni egy stílusos darabot. Könnyedén kávézhatsz vagy teázhatsz, nem kell aggódnod, hogy leöntöd a könyvedet.

 

Milyen kiegészítőkkel dobd fel az olvasókuckót?

Ha éjszakai bagoly vagy és imádsz este olvasni, kiegészítőként mindenképp szerezz be egy állólámpát vagy kifejezetten egy olvasólámpát az olvasó birodalmadhoz. Remek hangulatot teremt és biztosítja a megfelelő fényviszonyokat.

Végül, utolsó simításként, válaszd ki a megfelelő párnát és takarót, hogy luxus kényelemben élvezhesd az “énidőt”.


Már meg is találtad a tökéletes helyet a lakásodban? Teremts egy igazi olvasó-birodalmat a Homelux segítségével és pihend ki a fárasztó napokat! Kényeztesd magad a legjobb bútorokkal és kiegészítőkkel!

Köszöntjük a homelux.hu világában!

Mire hozzánk elérkezett, lehet, hogy több forgalmazó oldalát bejárta – mégsem talált olyan bútort, fürdőszoba berendezést, amilyenre Ön vagy családja gondolt.

Tudjuk, milyen jellemzőket tart szem előtt: egy ülőgarnitúra, fürdőszoba bútor, de akár egy zuhanykabin is legyen esztétikus, lehetőleg formatervezett (ki szeretne tucatárut az otthonába?), előnyösen használja ki a rendelkezésre álló - néha bizony szűkös – helyet.

Tartósságával biztosítsa a hosszú távú igénybevételnek való ellenállást – hisz életünkben jönnek-mennek a vízi csaták a gyerekekkel, a nehéz napokat lezáró forró fürdők és a reggeli, fejvesztett kapkodások, de az oothon jó esetben minden körülményben helyt áll és kitartóan szolgálja a ház lakóit.

A fürdőszoba számunkra szentély

Mi nem csupán zuhanykabinokat, mosdókat vagy csaptelepeket forgalmazunk! Szenvedélyünk mindaz, ami a fürdőszobák világához kapcsolódik, és egyben vevőink kényelmét is szolgálja. Webáruházunk kialakítása elsőszámú bizonyíték erre: fantasztikusan széles, képekkel gazdagított kínálatot és részletes termékleírásokat alakítottunk ki a minél hatékonyabb és élvezetesebb böngészés érdekében.

Élménydús vásárlást nyújtunk

Ám a vásárlásnak koránt sincs vége a „Kosárba teszem” gomb lenyomásával: a legtöbb esetben ingyenes házhozszállítással, helyszíni beüzemelés lehetőségének biztosításával és 15 napos visszavásárlási garanciával nyújtunk teljes körű szolgáltatást azoknak a Vevőinknek, akik bizalmukkal megtisztelnek bennünket.

Webáruházunk teljes értékű, interaktív vásárlási élményt nyújt, például vásárlóink feltölthetik a már beüzemelt fürdőszoba berendezéseket ábrázoló képeiket, vagy épp megoszthatják a kiválasztott zuhanytálca vagy zuhanykabin árát ismerőseikkel – így bárki gyorsan kikérheti barátai véleményét is a termékről és az ár-érték arány megfelelőségéről!

Az Ön elégedettsége a mi sikerünk

Őszintén bízunk benne, hogy a rendkívül széles, minőségi választéknak köszönhetően nálunk megtalálja pontosan azt, amiről álmodott, és hogy a kiválasztott termék hosszú távon, jó szolgálatot tesz majd az Ön fürdőszobájában is!

Kellemes böngészést kívánunk!

Üdvözlettel,
a homelux.hu csapata

olcsobbat.hu