Teremtsd meg a nyugalom szigetét! - A tökéletes olvasósarok

Az esős tavaszi napokon a borús hangulatodat a legkönnyebben egy jó könyv olvasásával tudod orvosolni. A tökéletes olvasás-élményhez azonban ki kell alakítanod a Te birodalmad, a saját olvasósarkodat. Ennek a helynek varázsereje lesz, kényelemben, nyugalomban, egy könyvvel a kezedben pihenheted ki a nap fáradalmait. Egy ilyen kis olvasó zug azon túl, hogy a nyugalom szigeteként funkcionál, modern megjelenést és meghitt hangulatot kölcsönöz a szobának. Az olvasósarok lesz az a hely, ahol “felrakhatod magad tölteni”. Na de mi minden szükséges a tökélete olvasósarok kialakításához? Olvass tovább!

Teremtsd meg a nyugalom szigetét! - A tökéletes olvasósarok

Hogyan alakítsd ki az olvasósarkot?

Először is válaszd ki azt a helyet a lakásodban, amely tökéletes az elvonuláshoz és remek fényviszonyokkal rendelkezik. Ez lehet egy szoba része, de akár egy külön helyiség is. Ha van galériád megnyerted a főnyereményt, hiszen az az egyik legjobb helyszín erre a célra!

A második lépés az egyik legfontosabb: a fotel kiválasztása. Hihetetlenül fontos, hogy kényelmes legyen, hiszen a könyv mellett ragadva akár hosszú órákat is eltölthetsz benne. A lábtartóval rendelkező darabokkal a következő szintre emelheted a kényelmet! Egy relax fotel tökéletes választás lehet, olvasás, tehát a szellemi kikapcsolódás közben csodás kikapcsolódást nyújt a testednek. Egy igazi testi-szellemi-lelki felfrissülést élhetsz át!

A fotelhez és a szoba stílusához illő könyvespolc tölti majd be majd a másik főszerepet az olvasósarkodban. A könyveidnek méltó helyet kell találnod, szekrény kategóriánk remek megoldásokat kínál erre a problémára!

Egy dohányzóasztal sok segítséget nyújthat olvasás közben, így érdemes beszerezni egy stílusos darabot. Könnyedén kávézhatsz vagy teázhatsz, nem kell aggódnod, hogy leöntöd a könyvedet.

 

Milyen kiegészítőkkel dobd fel az olvasókuckót?

Ha éjszakai bagoly vagy és imádsz este olvasni, kiegészítőként mindenképp szerezz be egy állólámpát vagy kifejezetten egy olvasólámpát az olvasó birodalmadhoz. Remek hangulatot teremt és biztosítja a megfelelő fényviszonyokat.

Végül, utolsó simításként, válaszd ki a megfelelő párnát és takarót, hogy luxus kényelemben élvezhesd az “énidőt”.


Már meg is találtad a tökéletes helyet a lakásodban? Teremts egy igazi olvasó-birodalmat a Homelux segítségével és pihend ki a fárasztó napokat! Kényeztesd magad a legjobb bútorokkal és kiegészítőkkel!

Blog

Ajánlott termékek