Sport és szabadidő

Szeretsz sportolni? Praktikus és hasznos eszközöket keresel, amelyek nemcsak modernek, de hasznukat is veszed? Elektromos kerékpárra, ugyanilyen robogóra, esetleg hoverboardra van szükséged? Rollerben vagy trambulinban gondolkodsz? Akkor jó helyen jársz! Webáruházunkban hatalmas kínálatban találhatsz különböző sport- és szabadidős eszközöket. 

 

Legyen szó védőfelszerelésről, deszkákról, esetleg egyéb kiegészítőről, nálunk mindent megtalálsz, amire csak szükséged van. Érdemes tehát jól körbenézni a széles választékunkban!

tovább bezár

Sport és szabadidő

 

A vállalatunk hatalmas szenvedélye minden, ami kikapcsolódással és szabadidővel kapcsolatos. Éppen ezért tartunk a választékunkban számos sport- és szabadidős terméket is, amelyeket bárki könnyedén igénybe vehet. Fő célunk, hogy 100%-ban kiszolgáljuk a vásárlóink kényelmét, így ennek megfelelően alakítottuk ki a webshopunk felületét is. Itt szinte mindent azonnal megtalálhatsz, legyen szó trambulinról, elektromos robogóról, esetleg egyéb kiegészítőről.

 

Sport- és szabadidős eszközök a kínálatban

 

A sport és szabadidő kategóriánkon belül számos hasznos termék közül választhatod ki és rendelheted meg a szükséges darabot. A többféle elektromos kerékpárunk között például biztosan találsz megfelelő sporteszközt. Kínálatunkkal kedvezni szeretnénk a férfiaknak és a nőknek egyaránt, éppen ezért tartunk raktáron kék, piros, szürke, de még fehér változatokat is. Az egyes termékeink hatótávolsága nagyjából 60 km, amelyet egy töltéssel tudsz megtenni. A minőségi alkatrészeknek köszönhetően pedig bárhová biztonságban odaérhetsz. A csomagtartók segítenek tárolni a táskádat, illetve egyéb eszközödet.

 

Az elektromos robogók hasonló alapon működnek, amelyeknek szintén 60 km-es a hatótávolsága. 8 óra alatt teljesen feltölthetőek a 72 V-os akkumulátorok. A jármű maximális sebessége 45 km/h, amellyel kényelmesen járhatod be az egész környéket. A színpaletta itt is széles, hiszen tartunk fehér, kék, fekete, de még piros árnyalatú elektromos robogót is.


Amennyiben otthon szeretnél sportolni, esetleg a gyermekeket lepnéd meg valamilyen kellékkel, nyugodtan nézz körbe a minőségi trambulinjaink között. Az ugráló kiegészítők remekül mutatnak az udvarban, könnyedén szemmel tarthatod a gyerkőcöt, akár egy meleg nyári napon is. Az egyes darabok még fedett területre is beférnek, így a napsugárzás miatt sem kell aggódnod.