Blog

Erre ügyeljünk, amikor franciaágy vásárlását tervezzük

2021.11.19 09:26

Az otthonunk egyik legfontosabb helyisége a hálószobánk. Nincs reflektorfényben, nem kap központi szerepet, de épp az intimitása adja a jelentőségét. Ebben a szobában zajlanak életünk legmeghittebb pillanatai, itt hajtjuk álomra a fejünket. Nem mindegy tehát, hogy miként rendezkedünk itt be. A fekhelyek egyik fő típusa a franciaágy, amely népszerű az egyedülállóak körében is.

 

Nem is csoda, hogy ha van elég helyünk, a franciaágy mellett döntünk. Nem csupán a tágassága az, ami meggyőzhet minket, bár ez is sarkalatos szempont. Azonban esztétikailag is sokat dobhat a hálószobánkon egy stílusos kialakítású dupla fekhely. Annak érdekében, hogy kellemesen érezzük magunkat a hálószobánkban, érdemes megfogadni néhány tanácsot.

Kerüljük el a zsúfoltságot

 

Igazán csábító lehet egy terebélyes king size ágy a hálószobánkba, azonban az ellenkező hatást is elérhetjük vele. Nem fogjuk ugyanis komfortosan érezni magunkat a budoárunkban, ha nem férünk el. A franciágyaknak különféle méretei kaphatóak, nem kell elkapkodnunk a választást. Már egy 160 centiméter széles modellen is kényelmesen elférhetünk ketten is.

 

Persze előfordulhat, hogy a szűkös lehetőségek ellenére ragaszkodunk a szélesebb franciaágyhoz. Ebben az esetben próbáljuk meg minimálisra redukálni a további bútoraink számát a hálóban. Ha világos színeket használunk a falon és a padlón, növelhetjük a térérzetet. Épp ilyen hatást érhetünk el tükörrel borított felületekkel és okosan megtervezett világítással.

 

Ágyneműtartó - igen vagy nem?

 

Webáruházunkban is két fő kivitelben vásárolhatóak meg a franciaágyak; ágyneműtartóval és anélkül. Nem mindig egyértelmű a választás. Ha a lakásunk szűkében van a tárolóhelyeknek, akkor egy ágyneműtartó aranybánya ebből a szempontból. Hiszen nem csupán a takarókat és a párnákat tárolhatjuk itt, hanem az épp nem szezonális ruháinkat is. Ha emellett tesszük le voksunkat, akkor némileg robusztusabb lesz az ágyunk. Figyeljünk továbbá a tárolórekeszek szellőzésére, nehogy befülledjenek. 

 

Ha szeretnénk modernebb vonalvezetésű, kecsesebb ágyat vásárolni, akkor nagy eséllyel nem lesz ágyneműtartónk. Ebben az esetben jó alternatívát jelentenek a külön-külön vásárolható, változatos méretű tárolódobozok, kosarak. Az ágy alá csúsztatva ezekben is számos holmink elfér, amelyeknek máshol nem találtunk helyet.

 

A franciágy matraca

 

Amikor ágyat vásárolunk, több lehetőségünk is van, ami a matrac kialakítását illeti. Ha csupán ágykeretet veszünk, akkor tetszés szerint variálhatjuk a matracunkat, akár két különböző fajtát is beszerezhetünk. Ha a társunkkal nagyon mások az igényeink a derékalj rugalmasságát, keménységét illetően, ez jó megoldást jelent.

 

Azonban akkor is kiváló minőségű, változatos kialakítású matracunk lehet, ha az a franciaágy tartozéka. Webáruházunk kínálatában is első osztályú prémium termékek kaphatóak, amelyek stabil alátámasztást nyújtanak a gerincnek. Ez ugyanis elengedhetetlen ahhoz, hogy kipihenjük magunkat, és hosszú távon elkerüljük a derék- és hátfájdalmakat.

 

További tanácsok a nyugodt éjszakákért

 

Természetesen nem csak az ágyunktól függ, hogy mennyire pihentető és nyugodt az éjszakai alvásunk. Túlzott fényben vagy hangos környezetben nem tudunk olyan mély álomba merülni, amelyre szüksége van a testünknek. 

 

Igyekezzünk csendet teremteni magunk körül, mielőtt aludni készülünk. A tévénézés vagy a telefonnyomkodás ugyancsak hátráltat minket a pihenésben, közvetlenül elalvás előtt ezért ezeket már ne tegyük.

Köszöntjük a homelux.hu világában!

Mire hozzánk elérkezett, lehet, hogy több forgalmazó oldalát bejárta – mégsem talált olyan bútort, fürdőszoba berendezést, amilyenre Ön vagy családja gondolt.

Tudjuk, milyen jellemzőket tart szem előtt: egy ülőgarnitúra, fürdőszoba bútor, de akár egy zuhanykabin is legyen esztétikus, lehetőleg formatervezett (ki szeretne tucatárut az otthonába?), előnyösen használja ki a rendelkezésre álló - néha bizony szűkös – helyet.

Tartósságával biztosítsa a hosszú távú igénybevételnek való ellenállást – hisz életünkben jönnek-mennek a vízi csaták a gyerekekkel, a nehéz napokat lezáró forró fürdők és a reggeli, fejvesztett kapkodások, de az oothon jó esetben minden körülményben helyt áll és kitartóan szolgálja a ház lakóit.

A fürdőszoba számunkra szentély

Mi nem csupán zuhanykabinokat, mosdókat vagy csaptelepeket forgalmazunk! Szenvedélyünk mindaz, ami a fürdőszobák világához kapcsolódik, és egyben vevőink kényelmét is szolgálja. Webáruházunk kialakítása elsőszámú bizonyíték erre: fantasztikusan széles, képekkel gazdagított kínálatot és részletes termékleírásokat alakítottunk ki a minél hatékonyabb és élvezetesebb böngészés érdekében.

Élménydús vásárlást nyújtunk

Ám a vásárlásnak koránt sincs vége a „Kosárba teszem” gomb lenyomásával: a legtöbb esetben ingyenes házhozszállítással, helyszíni beüzemelés lehetőségének biztosításával és 15 napos visszavásárlási garanciával nyújtunk teljes körű szolgáltatást azoknak a Vevőinknek, akik bizalmukkal megtisztelnek bennünket.

Webáruházunk teljes értékű, interaktív vásárlási élményt nyújt, például vásárlóink feltölthetik a már beüzemelt fürdőszoba berendezéseket ábrázoló képeiket, vagy épp megoszthatják a kiválasztott zuhanytálca vagy zuhanykabin árát ismerőseikkel – így bárki gyorsan kikérheti barátai véleményét is a termékről és az ár-érték arány megfelelőségéről!

Az Ön elégedettsége a mi sikerünk

Őszintén bízunk benne, hogy a rendkívül széles, minőségi választéknak köszönhetően nálunk megtalálja pontosan azt, amiről álmodott, és hogy a kiválasztott termék hosszú távon, jó szolgálatot tesz majd az Ön fürdőszobájában is!

Kellemes böngészést kívánunk!

Üdvözlettel,
a homelux.hu csapata

olcsobbat.hu