Robolinho 450 W Robotfűnyíró

Cikkszám: 127618
369 900 Ft
RRP: 399 900 Ft
Rendelhető
In Touch
In Touch
Wi-Fi
Wi-Fi
Normál szállítás : 2990 Ft

Adatok

Gyártó
Solo
Termékverzió
Robolinho 450 W Robotfűnyíró
Garancia idő
36 hónap
Önjáró
Igen
Vágási szélesség
20 cm
Vágandó terület ajánlott mérete
450 m2
Mulcsozási funkció
Nem

Termékleírás

Termékjellemzők

Vágásszélesség cm-ben 20.0
Vágómé. min/max (mm) 25.0
Vágómagasság beállítás Manuális
Max.emelkedőképesség % 35.0
Kések száma 4.0
Belső akku min. töltés 45.0
Akku (belső) feszültség V 18.0
Akku (belső) min. működ. Idő 50.0

Termékleírás

A fűnyíró csoda Smart Garden ( okos kert ) összeköttetéssel - Robolinho® 450 W robotfűnyíró

A Robolinho® 450 W fűnyírórobotot Németországban mérnökeink tervezték és szakembereink Ausztriában gyártották – így biztosítjuk az AL-KO Gardentech-nél, hogy vevőinknek a legjobb minőséget garantáljuk. A tartós alkatrészek és a kifinomult technológia megbízhatóvá teszik a Robolinho®-t és így hatékony segítővé válik a mindennapi gyepápolásban. A robot fűnyíró telepítése nagyon egyszerű, mind a bázis állomás, mind az okos kert ( Smart Gardening ) összeköttetés gyorsan készen áll a használatra. Kifinomult software és az ösztönös kezelés megkönnyíti a gyepápolást , amikor és ahol Ön szeretné.

Robolinho® 450 W robotfűnyíró technikai adatai

Robolinho® 450 W -vel az intelligens gyepápolás és a Smart Gardening, okos kert valósággá válik: a telepített hardvernek köszönhetően inTOUCH alkalmazással történő egyszerű kapcsolat gond nélkül lehetséges. Az egész kényelmesen WIFI-n keresztül működik. A csendes és károsanyag kibocsátás mentes működés gondoskodik a kellemes használatról, amely az energiáját egy 2,2 Ah / 18 V erősségű és hosszú élettartamú lítium-ion akkumulátortól kapja. Ezáltal az AL-KO robotfűnyírót akár ünnepnapokon vagy éjszaka is gond nélkül üzemeltetheti. A kifinomult mozgástechnológia a 20 cm-es vágószélességgel párosítva gondoskodik a hatékony gyepápolásról akár 450 m² területig. Az akadályok, mint pl. a fák vagy egy 35%-os emelkedő nem jelent problémát a robotfűnyírónak. A kés élettartama négyszer hosszabb. Ügyeljen rá: a solo by AL-KO robotfűnyíró vásárlásakor sem talajszöget sem határolókábelt nem tartalmaz a szállítási csomag.
Fokozat nélkül lehet beállítani a vágási magasságot 25 mm-től 55 mm-ig, így a fű hossza az Ön személyes igényeihez igazodhat. A vágástechnológia tökéletes vágási képet garantál, miközben a lehulló füvet a fűnyíróházban felaprítja és biológiai trágyaként a fűbe visszaszórja. Ezért a Robolinho® 450 W-nél nem kell a levágott füvet eltávolítani . A fűnyírórobot megbízható érzékelő technológiája maximális biztonságot nyújt az embereknek és az állatoknak.

Jótállási feltételek

Solo by AL-KO jótállási feltételek:

 

A Solo by AL-KO termékekre magánszemély vásárlása esetén, a vásárlás napjától számított 1 év törvény szerinti + 2 év önkéntes jótállást vállalunk. A +2 év jótállás feltétele a termék regisztrációja a vásárlástól számított 3 hónapon belül a következő elektronikus felületen:

 

www.al-ko.com/shop/hu/productregistration/

 

A Solo by AL-KO fűnyíró traktorokra és négykerekű fűnyíró gépekre magánszemély vásárlása esetén 3+2 év jótállást vállalunk, a +2 év feltétele az, hogy a gépet a 3. és 4. év lejárta előtt bevigyék egy AL-KO szakszervizbe bevizsgáltatni. A bevizsgálás 1-1 évvel hosszabbítja meg a jótállást. A bevizsgálás díjáról érdeklődjön a szerviznél vagy az AL-KO vevőszolgálatnál.

Céges vásárlás esetén az összes Solo by AL-KO termékre a vásárlás napjától számított 1 év törvény szerinti jótállást vállalunk.

Vélemények

Robolinho 450 W Robotfűnyíró
Rendelhető
369 900 Ft
RRP: 399 900 Ft