Rejtekhely, kalózhajó vagy kincses sziget? A mindenre alkalmas emeletes ágy

Rengeteg ötletes, gyerekeknek szánt ágy közül válogathatunk, de vajon mi más lenne minden gyermek dédelgetett álma, mint az emeletes ágy? Kalandok sora, izgalmas játékok színtere lehet ez a remek bútordarab, ami nem csupán berendezési tárgy. Használatával a testvérek kényelmesen elférnek egy szobában, és még bőven marad hely a játékoknak is, vagy később a tanulóasztalnak. Az emeletes ágy tehát területet is spórol a legkisebbek életterének kialakítása során.

Rejtekhely, kalózhajó vagy kincses sziget? A mindenre alkalmas emeletes ágy

Egy jól tervezett gyerekágy megnyitja használója képzeletének kapuit és hozzájárul az optimális fejlődéséhez. Áruházunk emeletes ágy kínálatában kizárólag kitűnő minőségű termékeket találhatsz.

Milyen csodákat rejt az emeletes ágy?

Az emeletes ágy alsó része rejtekhelyként is funkcionálhat a gyermeki képzelet nyiladozó szárnyain. Néhány párna és takaró, esetleg plüssállat vagy egyéb egyszerű játékok is remekül átalakíthatják az ágy eredeti szerepét.

Egy kreatív gyermeki elme minden bizonnyal rengeteg szórakozási lehetőséget talál a klasszikus rendeltetésen túl is. Vannak olyan gyártmányok, melyek kifejezetten fiúknak, avagy lányoknak készültek.

Léteznek különböző formájú, mókás alakzatú gyerekágyak is, amelyek konkrét szerepjátékok előidézését is megcélozzák. Kanapénak is kiválóan alkalmas az emeletes ágy, főleg, ha nincs testvér, a gyermekünk pedig a felső szinten alszik.

A magasított ágyakkal is helyet spórolhatunk, az alsó részen az íróasztal vagy egy saját, titkos bunker kaphat helyet.

 

Emeletes ágy 140x200 cm nagyságban, szürke színben

Az emeletes ágy beszerzésétől és használatától sokan azért félnek, mert azt gondolják, hogy nem biztonságos. Ebben a szürke emeletes ágyban garantáltan stabilan és jól fognak aludni gyermekeid, sőt, akár hárman is kényelmesen elférnek rajta.

Az alsó része nagyobb fekvőfelülettel rendelkezik, így itt ketten is pihenhetnek egyszerre. Ennek a praktikus emeletes ágynak a felső része leesésgátlóval felszerelt, ezért kisebb gyermekek számára is ideális.

Két gyermek esetén a szülő is lefeküdhet az alsón helyet foglaló pici mellé, ha segítségre, gondoskodásra van szüksége az elalváshoz. Abban az esetben is igénybe vehető, ha a gyermekünk barátja vagy egy unokatestvér vendégeskedik nálunk éjszakára.

A felső ágyra felvezető létra a jobb vagy a bal oldalon is elhelyezhető tetszés szerint, illetve ahogy a szoba adottságai megkívánják.

A bútor anyaga MDF-fel kombinált tömör fa, ami biztosítja stabilitását és tartósságát. A különböző korosztályú gyermekek később szét is válhatnak, mivel két külön ággyá alakítható ez a remek darab.

 

Gyerekágy természetes tűnyalábos fenyőből

A fenyőfa jellegzetességeit magán hordozó, természetes tűnyalábos fenyőből készült emeletes ágy a letisztult, naturális irányvonalat kedvelők körében népszerű. A létra kényelmes és szórakoztató feljutást biztosít a felső szintre.

A felső rész itt is ágyráccsal felszerelt, az alsó szint szélesebb fekvőfelületet biztosít. Vasárnap reggel anya és apa is részese lehet egy kis hétvégi mókázásnak a gyerekekkel. Szintén szétszerelhető és két külön ággyá alakítható, ha a gyermekek már nem igénylik az együtt alvást.

Szétszerelve és matracok nélkül szállítjuk, ám a mindkét típushoz passzoló matracokat megrendelheted áruházunk kínálatából is.Ha kérdésed van, ha valamiben segíthetünk, ne habozz felkeresni minket bármelyik elérhetőségünkön! Igyekszünk kérdésedre mihamarabb választ adni!

Blog