Praktikus, élménydús, könnyen kezelhető - ezért népszerű a merev falú medence

A hosszú tél után pillanatok alatt robban be a jó idő, így egyre többet vagyunk a szabadban. Már akár májusban megkezdődhet a strandszezon, amit a saját kertünkben is élvezhetünk. A merev falú medencék felállítása egyszerű és gyors, ezért óriási népszerűségnek örvendenek. 

 

 

Praktikus, élménydús, könnyen kezelhető - ezért népszerű a merev falú medence

Fontos, hogy nem csupán a felnőttek igényeire figyeljünk, amikor medencét vásárolunk. A gyerekek számára talán még nagyobb élményt jelent az otthoni pancsolás.

A kültéri medencék választéka rendkívül változatos, így van ez üzletünkben is. Nem könnyű a választás, azonban áttekintünk néhány alapvető szempontot, amellyel megkönnyíthetjük a döntést. Nagyon fontos, hogy tisztában legyünk vele, a medencék karbantartást igényelnek. Ha betartunk néhány szabályt, éveken át tölthetünk gondtalan nyarakat a saját kertünkben.

Hogyan válasszunk kültéri medencét?

Az utóbbi években egyre többen választják a nyilvános strandok helyett az otthoni, privát fürdőzést. Ennek számos előnye van. Nem kell sorban állnunk, és a tömeggel osztoznunk a csobbanás élményén. Emellett ki sem kell tennünk a lábunkat a kertünkből, akár munka után is kényelmesen fürdőzhetünk. A medencegyártók és kereskedők is igazodnak a vásárlói igényekhez.

Számos medencetípus közül válogathatunk, már a legkisebb kertekbe is telepíthetünk medencét. A klasszikus felfújható medencéket ugyanúgy megtaláljuk a piacon, mint a fémvázas vagy a merev falú modelleket. Egy minőségi medence megfelelően karbantartva éveken át ad állandó programot a családnak. Megkönnyítve ezzel a gyerekek figyelmének lekötését a hosszú nyári szünet alatt. Mérjük fel a kertünk méretbeli lehetőségeit és a saját igényeinket; úszni szeretnénk vagy csobbanni, lazulni? Minden elképzeléséhez igazodik a kínálat.

 

A merev falú medencék előnyei

Sokak szeme előtt a kerti medencék említésére az lebeg, hogy egy nehezen összeállítható, bonyolult rendszerről van szó. Ha szeretnénk egy egyszerűen üzembe helyezhető, profi medenceszettet, a merev falú modell remek választást nyújtanak. A merevítésnek köszönhetően a medence stabilan bent tartja a több ezer literes víztömeget. Sőt, akár le is süllyeszthetjük a medencénket a talajba.

A webáruházunkban elérhető merev falú modellekhez komplett vízforgató és vízszűrő rendszer tartozik. Ez a biztosítéka annak, hogy miután a szezon elején felállítottuk a medencét, hónapokon át fürdésre alkalmas lehet a víz. Lagoon Deluxe termékeink homokszűrő segítségével tisztítják a vizet. A stabil létra pedig lehetővé teszi, hogy a felnőttek és a gyerekek egyaránt biztonsággal ki- és bejussanak a medencébe. 

 

A gyerekek is imádják a merev falú medencét

Az első igazán meleg napok beköszöntével a gyerekek türelmetlenül várják, hogy csobbanhassanak a hűs vízben. A merev falú medencék között a család apraja számára is találunk megfelelő darabot. Az általunk forgalmazott gyerekmedencét már hároméves kortól ajánljuk.

Nincs szükség pumpára, és nem kell vesződni a leeresztéssel sem. A vidám, gyermekmintás külső hűsölésre csábítja a kicsiket. S ha a medence javítására lenne szükség, az erre alkalmas készletet tartalmazza a medenceszett. 

 

A kerti medencék karbantartása

Webáruházunk termékei között megtalálhatóak a medencék higiéniájának fenntartásához szükséges eszközök. Szűrők, szűrőbetétek, takarófóliák és tisztítóeszközök várják vásárlóinkat. 

Ajánlott teljes körű felszereléssel rendelkeznünk, ha kerti medencénk van, így folyamatosan tiszta lesz a víz és hibátlan a szerkezet.

Blog

Ajánlott termékek