Nagy teljesítményű, benzines láncfűrész nem csak nagyüzemeknek

A mindennapos, ház körüli teendők elvégzésében remek segítség egy akkumulátoros, elektromos vagy benzines láncfűrész. Családi házaknál szinte nélkülözhetetlen kerti eszköz, mivel rengeteg terhet levehet a vállunkról. Az elektromos láncfűrész működése jóval halkabb társainál, így kevésbé zavaró. Nincs égéstermék, és a kellemetlen szagok sem ingerlik az orrodat. Az akkumulátoros változatot rendszeresen tölteni kell, viszont előnye a könnyű súlya és a vezeték nélküli használhatóság.

Nagy teljesítményű, benzines láncfűrész nem csak nagyüzemeknek

Mindkettőnél nagyobb hanggal működik a benzines láncfűrész, azonban jóval több munkára alkalmas. Nagyüzemi használathoz, favágáshoz is a benzines típusokat alkalmazzák. Ha igazán profi segítséget szeretnél a kerti munkálatokhoz, akkor érdemes rá nagyobb összeget áldozni.

Benzines láncfűrész a háztartásban

A benzines láncfűrész sokkal nagyobb teljesítménnyel bír, mint akkumulátoros vagy elektromos társai. Több mindenre kiterjed az alkalmazása, így mindenképp előnyösebb tartozéka lehet az otthoni szerszámkészletnek.

A háztájéki favágáson, a tűzifa aprításán túl kertrendezésre, tereprendezésre is kiválóan alkalmas. Építkezéseken használatosak speciális láncfűrészek, melyek beton, tégla, illetve kő darabolására is képesek. Fa vagy jégszobrok készítésére különleges kialakítású láncfűrészek is léteznek.

Az áruházunk kínálatában megtalálható valamennyi benzines láncfűrész magas minőséget képvisel. Az egyik kedvelt termékünk a Hecht 962 benzines láncfűrész.

 

Hecht 962 benzinmotoros láncfűrész

Ez a 62 köbcentiméteres láncfűrész 4HP (3kW) teljesítményű motorral rendelkezik. Motorja minőségi WALBRO karburátorral, dekompressziós szeleppel és primerrel van felszerelve. Ez utóbbi az indítást könnyíti meg azzal, hogy üzemanyagot fecskendez a karburátorba.

Automata olajszivattyúval is rendelkezik a Hecht 962 benzinmotoros láncfűrész. Szabályozható a láncvezetőre adagolt olaj mennyisége. Felszereltségéhez tartozik a láncfék és a fogazott támaszték, ami a fa megtámasztására szolgál.

Fém fogantyújának gumibevonata biztosítja az erős és biztonságos fogást. Silentblokk csillapítja a rezgést a fogantyún. OREGON lánccal és 45 cm láncvezetővel vásárolható meg a termék.

A lánc és a láncvezető nélkül 6,3 kg a fűrész súlya.

 

6656 - 38 CM - .325 HM láncfűrész

A Solo by AL-KO gyártó kitűnő terméke, a 6656 benzines láncfűrész ötvözi a nagy teljesítményt és a kis súlyt. Motorja biztosítja az erőt, ám könnyű súlya miatt kényelmesen és hatékonyan tudsz vele dolgozni.

Ergonomikus fogantyúi tovább fokozzák a komfortosság érzését. Ergonomikus kialakítása hozzájárul a fáradtságmentes használathoz. Gyorsan és biztonságosan indítható a nyomógombos elektronikus gyújtási rendszernek, az alapozó és dekompressziós szelepnek köszönhetően.

Az extra rezgéscsillapítás miatt a hajtóerő csekély rázkódással kerül a rúdra és a láncra, ezzel megkönnyíti a pontosabb vágás kivitelezését. Ezzel egyidejűleg a csuklót is védi.

Hosszú élettartamának biztosítéka a flexibilis ház.

Mindegy, melyik láncfűrész mellett döntünk, azt ne feledjük, hogy ez egy veszélyes eszköz. Alkalmazásakor védőszemüveget és védősisakot mindenképp javasolt használni. Ezeket szintén megtalálhatod webáruházunkban.

Amennyiben segítségre van szükséged, keresd bizalommal ügyfélszolgálatunkat!

Blog

Ajánlott termékek