Műrattan kerti bútor a hangulatos szabadtéri időtöltésért

A műrattan kerti bútor stílust és kényelmet csempész otthonunkba, feldobja és kiegészíti kertünket. Ez az elegáns, mégis otthonos, pozitív hangulatot sugárzó bútortípus bármely családi ház udvarában megállja a helyét! Minőség és trend egy helyen!

Műrattan kerti bútor a hangulatos szabadtéri időtöltésért

A kert és terasz egy olyan fontos helyet tölt be otthonunkban, ahol a pihenés, a nyugalom és vidámság uralkodik! A megfelelő kerti bútorok vagy bútorszettek beszerzésével garantáltan az egyik kedvenc helyiségünk lesz a házban!

A műrattan kerti bútorokkal nem lőhetsz mellé, hiszen mind dizájnban, mind minőségben, mind praktikumban megmutatkozik egyediségük. Azonban, ha másfajta kültéri bútorok iránt érdeklődsz, nézz körül kerti szettjeink között, és válaszd a neked leginkább tetszőt!

Tippek a műrattan kerti bútor elhelyezésére

Mondanunk sem kell, hogy bár valamennyi kerti bútor minősége és stílusa megállná a helyét a belső térben is, mindenképp kültéri szettekről van szó. A műrattan fonott, kidolgozott formavilága gyönyörűen passzol a kinti, természetes hangulathoz.

Kerti bútorokat érdemes szettben vásárolni, hiszen szétbontva nem érik el ugyanazt az erős benyomást. Az egymáshoz színben és összetételben passzoló székek, kanapék, fotelek és asztalok stílusos összhangot képeznek.

Ahhoz, hogy a kerti szettek kényelmesen elférjenek és esztétikailag is jól mutassanak, tágas helyre és mozgástérre lesz szükségünk. Ez kényelmi és biztonsági szempontból is fontos.

A kerti bútorok jól mutatnak teraszon, a medence mellett, kinti pagoda vagy árkádok alatt. Gondoljunk a rossz és esős időkre is az elhelyezésüknél. A műrattannak, bár kimondottan strapabíró, az időjárási viszontagságokkal fel kell vennie a versenyt. Csakúgy, mint minden más bútornak.

 

Stílus és dizájn

A műrattan kerti bútorok növekvő népszerűségnek örvendenek a hazai és külföldi lakberendezésben is. Látványos, mégis visszafogott kivitel, változó formatervezés és üdítő színvilág jellemzi a bútorokat.

Ami a műrattan kerti bútorokat illeti, valóban számos méret, kompozíció és kialakítás közül választhatunk. Kanapéval kiegészített szettek, szék és kerek asztal kombináció, hosszú, kerti ebédlőasztal, körülötte kényelmes ülőgarnitúra kapható. A STARK kétrészes kerti rattan szettje például egy divatos kávézóasztalból, kerti kanapéból és kisebb ülőalkalmatosságokból áll! Elegáns és praktikus! Mérd fel, mekkora tér és szabad hely áll rendelkezésre udvarodban, majd válaszd ki a megfelelő kombinációt.

Minden bútor a műrattan egyedi stílusában készült, amely visszaköszön a természet harmóniájában. A műrattan színei változóak, kertedhez mérten választhatsz erőteljesebb vagy lágyabb színkombinációkat is!

 

Praktikum és hatékony kényelem

A műrattan kerti bútor strapabíró anyagának köszönhetően időtálló és minőségi kényelemmel ajándékozza meg a vásárlót! A műrattan alapból is komfortos érzést kelt, ám egy-két szövetpárnával elérhető a teljes kényelem állapota!

Bár érdemes a bútorokat mindenképpen fedett tér alá helyezni, így sem kerülhető el a csapadék, szárazság veszélye. Természetesen ennek mértéke függ a termékek UV-védelmétől és vízlepergető funkciójától. Amennyiben kérdésed lenne egy bútorról vagy bármely funkciójáról, bátran lépj velünk kapcsolatba!

Egy nyugodt, nyári estén vagy őszi délután a kertben lézengeni, olvasni vagy csak relaxálni az egyik legjobb időtöltés. Egészítsd ki kertedet a műrattan kerti bútorszettekkel, amelyek minőségükkel és stílusos küllemükkel vesznek le a lábadról!

Blog

Ajánlott termékek