Modern fürdőszoba törölközőszárító radiátor segítségével

A fürdőszoba elengedhetetlen kelléke lesz a törölközőszárító radiátor. Egyrészt praktikus, mindenki által használható berendezés, másrészt pedig dizájnos külsőt kölcsönöz a helyiségnek. Többféle kialakítás közül választhatunk, így minden fürdőszobába garantáltan megtalálod te is a tökéletes modellt. Webáruházunk kimondottan lakberendezési tárgyakra, háztartási eszközökre és praktikus, de dizájnos termékekre koncentrál, amelyek megszépítik és modernizálják otthonodat. Amennyiben egy tágabb képet szeretnél kapni termékkínálatunkról, webshopunk főoldalán kedvedre böngészhetsz új és akciós termékeink között.

Modern fürdőszoba törölközőszárító radiátor segítségével

A fürdőszoba felújításakor az elsődleges dolgunk mindig a zuhanykabin, zuhanytálca, mosdókagyló, wc kiválasztása. Az alapbútorok megvásárlása és beszerelése után pedig jöhetnek a kisebb, de hatékony felszerelések is. Ilyen a szinte már minden fürdőszobában megtalálható törölközőszárító radiátor, amelyet egyértelmű funkciója mellett másra is felhasználhatsz. Ez a hasznos kiegészítő azonban nem csak praktikus felhasználásával nyeri el a vásárlók tetszését. Egy fürdőszoba kialakításánál nehéz dolgunk van. A gyárilag egyszerű, minimalista berendezések kombinációjából kell egy harmonikus, stílusos helyiséget varázsolnunk. A törölközőszárító radiátorral például egy kis dizájnt és érdekességet csempészhetünk a fürdőszoba falára.

Mire és hogyan használhatunk egy törölközőszárító radiátort?

Amikor a fürdőszoba felújítása vagy berendezése kerül szóba, egyre többször merül fel a legalapvetőbb berendezési tárgyak között a törölközőszárító radiátor. Ez a praktikus berendezés már a legtöbb háztartásban szerves részét képezi egy kényelmes és stílusos fürdőszobának.

A törölközőszárító elsődleges célja, a nevéből kiindulóan, egyértelműen a fürdés után használt nedves törölközők szárítása. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy kizárólag törölközőt száríthatunk rajta.

A berendezés egy hagyományos radiátorhoz hasonlóan működik, tehát nemcsak a szárítandó anyagokat, de magát a helyiséget is felfűti. Falra szerelhetősége miatt helytakarékos, így kisebb fürdőszobákban is remekül megállja a helyét.

Továbbá, a szárításon kívül tökéletes megoldást nyújt törölközőink tárolására is, ha már a fürdőszobaszekrények nem rendelkeznek elég hellyel. A többfunkciós felhasználásán kívül azonban a berendezésnek van még egy nagy előnye: minimál dizájnjának köszönhetően ékes dísze lesz fürdőszobádnak.

 

Íves vagy egyenes törölközőszárító radiátor

Egy törölközőszárító radiátor dizájnja, mint említettük, a minimalista és egyszerű stílusokat képviseli. Azonban ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne játékosságot vinni vele a helyiségbe.

Az íves törölközőszárítók domború alakjukkal kiemelkednek a fürdőszoba falából, míg az egyenes modellek követik annak szigorú vonalait. Az íves és egyenes darabok mellett megtalálhatóak úgynevezett design radiátorok is.

Az Enix Libra Trial törölközőszárító radiátor például modern, szögletes kivitellel dobja fel a fürdőszoba egysíkú megjelenését.

 

Elektromos törölközőszárító radiátor

Az elektromos törölközőszárítók nem sokban térnek el a hagyományos modellektől. Ezekhez a berendezésekhez nem kell más, csak egy konnektor, és már izzíthatod is a fűtőtesteket.

Némelyik modell beépített kijelzővel is rendelkezik, amelynek segítségével magad szabályozhatod a kibocsátott hőmérsékletet.

A törölközőszárító radiátor minden fürdőszoba elengedhetetlen, praktikus és dizájnos kiegészítője lesz!

Blog