Kerti garnitúra, hintaágy, napozóágy - így tedd kényelmessé a kerted tavaszra

Már csupán néhány hetet kell várnunk, és végre vége lesz a téli bezártságnak. Egyre melegebbek és hosszabbak lesznek a nappalok, így többet szeretnénk kint lenni. Kertünket, teraszunkat egy hintaággyal vagy egy nyugággyal könnyedén kényelmesebbé tehetjük. Ezen bútorok segítségével lazíthatunk, és kellemesen eltölthetjük az időnket szeretteinkkel vagy akár egyedül.

Kerti garnitúra, hintaágy, napozóágy - így tedd kényelmessé a kerted tavaszra

Ha szeretjük a formabontó kültéri bútorokat, akkor függőfoteleket, függőágyakat is vásárolhatunk. Ha olyan modelleket választunk, ami harmonizál a meglévő kültéri bútorokkal igazán stílusos lesz a teraszunk kialakítása. Ez ugyanis nem csupán a lakásunk belső tereiben, hanem kint is fontos.

A kültéri kényelem megteremtése

 

Igazán szívmelengetőek az első tavaszi napfényben a teraszon elfogyasztott kávék vagy kora esti vacsorák. Ehhez azonban kényelmes kültéri bútorokra is szükségünk van. Egy minőségi hintaágy vagy egy ízléses kerti bútor garnitúra feldobja a kertet, a teraszt. Számos alapanyagból és stílusból válogathatunk, ami a kerti bútorokat illeti.

 

Ha szeretnénk könnyen tisztítható és karbantartást nem igénylő darabokat, akkor a műanyag termékek lesznek a nekünk valóak. A fémből készült bútorok ugyancsak könnyen kezelhetőek. Azonban ha szeretjük a természetesség érzését, és nem ódzkodunk a karbantartástól, válasszunk fából készült termékeket. Ezek ugyan felületi kezelést igényelnek, cserébe tökéletesen illeszkednek a természetbe.

 

Minőségi ringatózás a kertben, avagy hintaágyat mindenkinek

 

A hagyományos, asztalból és székekből álló garnitúrák mellett egyéb kültéri bútorok is elérhetőek. Igazán relaxáló hatással van ránk a hintaágyban való ringatózás. Kellemes a tavaszi, nyári napfény elől behúzodni a hinatágy napvédője alá és egy hűs italt szürcsölgetni. Sőt, akár a délutáni sziesztánkat is eltölthetjük ezeken a nyugtató, kültéri modelleken.

 

Tekintettel arra, hogy az otthonok és így a kertek, teraszok is nagyon különbözőek lehetnek, a hintaágyak kínálata is rendkívül sokszínű. A kerti bútorokhoz hasonlóan a hintaágyak közt is megtaláljuk a fémvázas darabokat. Emellett fából készült modellt is vásárolhatunk. A napernyővel felszerelt és anélkül készült ágyak is elérhetőek. Ráadásul a klasszikus fazon mellett számos formabontó ágyat is megtalálunk.

 

Speciális hintaágyak

 

Amikor hintaágyról beszélünk, sokaknak a hagyományos, lengő kanapéra hasonlító típus jut eszébe. Ettől azonban jóval színesebb a paletta. Az egyszemélyes hintaágyak különleges vonalvezetése nagyon jól mutat a modern teraszokon. Ezek a modellek is elérhetőek napellenzős változatban is, és igazán kényelmesen elhelyezkedhetünk bennük. A hintafotelek ugyancsak egyszemélyes, függő textilek, kevesebb merevítéssel, mint a hasonló ágyak.

 

Ugyancsak merevítés nélkül biztosítja a komfortos pihenést a függőágy. Nincs azonban szükségünk két masszív fatörzsre a kifeszítésükhöz. Webáruházunk kínálatában is elérhetőek az állvánnyal forgalmazott függőágyak. Szivárvány színű textilek és áttetsző hálók is kaphatóak nálunk.

 

Legyen élmény az otthoni napozás

 

A hintaágyak mellett a napozóágyak is nagyban hozzájárulhatnak a kényelmes kültéri időtöltéshez. A gurulós fazonok könnyedén mozgathatóak, így bárhol elhelyezhetjük őket a kertben.

 

Ezek a bútorok egyrészt jóval kényelmesebbek, mintha a földön egy polifoamon napoznánk. Másrészt az otthoni medencék körül is nagyon jó szolgálatot tesznek a fém, polirattan vagy fa napozóágyak.

Blog

Ajánlott termékek