Kerti asztal szabadtéri programokhoz

Egy jó kis szabadtéri családi vagy baráti összejövetel elengedhetetlen kelléke a kerti asztal. A hétköznapokban is hasznát veheted, amennyiben kint szeretsz étkezni a teraszon, az erkélyen, a kertben vagy az udvaron.

 

Kerti asztal szabadtéri programokhoz

Nagyon jó hangulata lehet egy friss levegőn elköltött reggelinek, de akár csak a kávénk elfogyasztása is remek kiindulópontja egy napnak. Ha az időjárás is engedi, a kerti grillparti is szuper ötlet egy hétvégi lazuláshoz.

Webáruházunkban kerti asztalok széles választéka található, mind az anyagok, mind a méretek tekintetében. Minden egyes kivitel magas minőségben készült.

Milyen anyagból készült kerti asztalt válasszunk?

Többféle kerti asztal közül választhatsz. Elsőként azt kell eldönteni, milyen anyagból szeretnénk. Mivel kültéren fogjuk elhelyezni, meg kell gondolnunk, mennyire lesz kitéve az időjárás viszontagságainak. Nem mindegy, hogy fedett teraszon vagy teljesen szabad téren használjuk.

Könnyű és praktikus a műanyag kerti asztal. Tisztán tartásuk egyszerű, és a tárolásuk sem igényel különösebb gondot. Ezekből számos változat létezik nagy méretben, ami több fős társasági összejöveteleken mindenképpen előnyös lehet.

Elegánsabb stílust képviselnek a faasztalok. A natúr fának köszönhetően kitűnően illeszkednek a környezetbe ezek a darabok. A fémvázas modellek időtállósága a legelőnyösebb érv ezek választása mellett.

Népszerűek az esztétikus megjelenésű, tartós használatra alkalmas polyrattan kerti asztalok. Egyszerűen kezelhetők és kiváló minőséget nyújtanak.

Hecht Royal kerti asztal

A Hecht Royal kerti asztal egy masszív, luxuskivitelű bútordarab. Kemény akácból készült, az asztallap vastagsága kb. 4 cm. 180 és 280 cm között 3 méretben állítható a hosszúsága. A Hecht Royal kerti asztal szettben is kapható áruházunkban, amelyhez 8 darab szék is tartozik.

Kültéren való használata esetén legalább évente egyszer érdemes impregnálni a fafelületet. A kezelést teakfaolajjal kell végezni, így az asztal ellenálló lesz a környezeti és időjárási hatásokkal szemben.

Ha nem használjuk az asztalt, össze lehet csukni, így a tárolása sem okoz gondot. Télen ajánlatos szárazabb helyen tartani a hosszabb élettartam érdekében. Nagyon egyszerű a karbantartása, meleg szappanos vízzel tisztítsuk egy szivacs vagy egy finomabb kefe segítségével.

Az akácfa nagyon tartós és ellenálló anyag. A Hecht Royal kerti asztal nemcsak mutatós és modern, hanem időtálló is.

Futura műanyag kerti asztal, grafit

A Futura műanyag kerti asztal több színben is kapható áruházunkban. Ez a kiváló minőségű műanyagból készült modell külsőre a fabútorok benyomását kelti, azonban annál jóval olcsóbb.

Karbantartása is egyszerűbb, mert gyakorlatilag nincs is rá igénye. Károsodás nélkül egész évben kint állhat az udvaron is. Ellenáll a napfénynek és mindenféle káros időjárási viszontagságnak.

Teljesen egyszerű, letisztult a formája és a megjelenése, így alapvetően tud illeszkedni bármilyen elrendezéshez. Az asztal közepén található, dugóval lezárható nyílásba könnyedén elhelyezhetünk egy napernyőt.

Az asztalnál kényelmesen elhelyezhető 6 darab szék, így 6 felnőtt ember komfortosan tud étkezni körülötte.

Webáruházunk széles választékban kínál kerti asztalokat és egyéb kerti bútorokat is. Vedd fel velünk a kapcsolatot, és segítünk kiválasztani a neked való szabadtéri berendezéseket.

Blog

Ajánlott termékek