Szolár zuhany

A kánikula beköszöntével naponta többször is jólesik felfrissülni a zuhany alatt. Ideális megoldás, ha mindezt a kertünkben tehetjük meg. Szolálruhanyaink alatt hűsölhet az egész család. Ha medence is áll a kertedben, akkor is jól jöhet a szolárzuhany. 

 

Sokkal kevesebb gondot kell fordítanunk a víztartályok higiéniájára, ha lezuhanyozunk csobbanás előtt. Telepíts egy zuhanyt a kertedbe, és tisztálkodj meg kertészkedés után vagy közben. Látható, hogy valóban nagyon sokoldalú és hasznos kiegészítőről van szó, amelyet az egész család imádni fog. Böngészd végig kínálatunkat még ma!

tovább bezár
1 db termék

Hűsöljünk a kertben

 

A forró nyári napokat legkönnyebben a vízparton lehet elviselni. Azonban sokszor nincs a közelünkben strand, vagy nincs kedvünk a tömeggel együtt fürdőzni. A kerti medencékkel és a szolárzuhanyokkal kényelmesen frissülhetünk fel a saját otthonunkban.

 

Webshopunkban mind medencékből, mind kerti és szolárzuhanyokból széles választék vár. Célunk, hogy segítsünk az otthon kényelmében kialakított, privát vízi élmények megteremtésében. Különösen akkor praktikus a saját szolárzuhany vagy medence, ha gyerekek is vannak a családban.

 

Shower trend szolárzuhany

 

A szolárzuhanyok sajátja a napelemes működés. A Shower trend termékeit a magas minőség és a megbízhatóság jellemzi. A 205 centiméter magasan elhelyezkedő zuhanyfej alatt a család legmagasabb tagja is elfér. Ebből a vízsugár 1,6 bar nyomással lövell ki és frissít fel. 

 

A víztartály űrtartalma tizennyolc liter, a szolárzuhany súlya mindössze 6,3 kilogramm. A 16 x 16 centiméteres alapot könnyedén rögzítheted a kertedben, így a zuhany stabilan áll. Ha úgy érzed, nem bírod tovább a sivatagi forróságot, csak állj be a szolárzuhany alá és élvezd a hűsítő vizet.

 

További kerti termékeink

 

Annak érdekében, hogy minél élménydúsabban tölthessétek a nyári pihenést a saját kertetekben, számos termékkel várunk. A már fent említett kerti medencék garantált szórakozást nyújtanak. Ezek kezeléséhez minden gépi, kémiai és mechanikai kelléket forgalmazunk. 

 

Játékházainkban a legkisebbek is remekül eljátszhatnak, csakúgy, mint kültéri hintáinkkal. Függőágyaink és függőfoteleink valódi relaxélményt nyújtanak. Kerti szerszámainkkal pedig gyerekjáték a növények gondozása. Tekintsd meg webáruházunk kínálatát, és alakítsd ki velünk a kerted és a teraszodat.