Blog

Így varázsolj az erkélyedből különleges birodalmat

2020.04.07 08:00

A helytakarékosság jegyében

A legtöbb panelház erkélyét meglehetősen szűkösre szabják azért, hogy minél több terület kerülhessen az épületre. Ha a te erkélyed is aprócska, érdemes a multifunkcionalitás jegyében berendezned. A kerti tárolók remek alternatívát nyújtanak, mivel nem csak elrejtheted bennük mindazt, amire nincs szükséged a mindennapokban, de néhány vidám párnával akár könnyedén különleges ülőalkalmatosságot is varázsolhatsz belőlük.

 

gyermek erkély

 

Irány a zöld

 

Habár a nagypapa almafájától nagy valószínűséggel el kell búcsúznod, arról azért mégsem kell lemondanod, hogy zöldterületté alakítsd az erkélyt. Vidám kaspókban stílusosan rendezhetsz el dekoratív növényeket, de akár a saját fűszernövényeidet és konyhakerti zöldségeidet is felnevelheted, amelyekkel egy új, különleges élménnyé válhat a főzés.

 

gyermek erkély

 

Mobilitás a köbön

 

Ha szűk térben kell berendezkedni, kulcsfontosságú lehet a felhasznált bútorok multifunkcionalitása vagy éppen mobilitása. Egy zsúrkocsival két legyet üthetsz egy csapásra, hiszen mindig elérhetőek lesznek rajta a legfontosabb eszközeid, de egy mozdulattal át is tolhatod akár a másik sarokba, ezzel több szabad teremtve ott, ahol éppen nagyobb szükséged van rá, mégis mindig elérhető közelségben marad.

 

erkély gyermekek

 

Árnyékos terek

 

Ha a lakásod tájolásából adódóan az erkélyt az idő nagy részében süti a nap, érdemes gondoskodnod a megfelelő árnyékolásról. A napernyők széles kínálatában könnyedén találhatsz olyan helytakarékos megoldást, amelyekkel árnyékosabbá teheted a területet. Így a nap bármely szakában kikapcsolódhatsz a szabadban anélkül, hogy a hőség és a sugárzás káros hatásaitól kellene tartanod.

 

terasz

Köszöntjük a homelux.hu világában!

Mire hozzánk elérkezett, lehet, hogy több forgalmazó oldalát bejárta – mégsem talált olyan bútort, fürdőszoba berendezést, amilyenre Ön vagy családja gondolt.

Tudjuk, milyen jellemzőket tart szem előtt: egy ülőgarnitúra, fürdőszoba bútor, de akár egy zuhanykabin is legyen esztétikus, lehetőleg formatervezett (ki szeretne tucatárut az otthonába?), előnyösen használja ki a rendelkezésre álló - néha bizony szűkös – helyet.

Tartósságával biztosítsa a hosszú távú igénybevételnek való ellenállást – hisz életünkben jönnek-mennek a vízi csaták a gyerekekkel, a nehéz napokat lezáró forró fürdők és a reggeli, fejvesztett kapkodások, de az oothon jó esetben minden körülményben helyt áll és kitartóan szolgálja a ház lakóit.

A fürdőszoba számunkra szentély

Mi nem csupán zuhanykabinokat, mosdókat vagy csaptelepeket forgalmazunk! Szenvedélyünk mindaz, ami a fürdőszobák világához kapcsolódik, és egyben vevőink kényelmét is szolgálja. Webáruházunk kialakítása elsőszámú bizonyíték erre: fantasztikusan széles, képekkel gazdagított kínálatot és részletes termékleírásokat alakítottunk ki a minél hatékonyabb és élvezetesebb böngészés érdekében.

Élménydús vásárlást nyújtunk

Ám a vásárlásnak koránt sincs vége a „Kosárba teszem” gomb lenyomásával: a legtöbb esetben ingyenes házhozszállítással, helyszíni beüzemelés lehetőségének biztosításával és 15 napos visszavásárlási garanciával nyújtunk teljes körű szolgáltatást azoknak a Vevőinknek, akik bizalmukkal megtisztelnek bennünket.

Webáruházunk teljes értékű, interaktív vásárlási élményt nyújt, például vásárlóink feltölthetik a már beüzemelt fürdőszoba berendezéseket ábrázoló képeiket, vagy épp megoszthatják a kiválasztott zuhanytálca vagy zuhanykabin árát ismerőseikkel – így bárki gyorsan kikérheti barátai véleményét is a termékről és az ár-érték arány megfelelőségéről!

Az Ön elégedettsége a mi sikerünk

Őszintén bízunk benne, hogy a rendkívül széles, minőségi választéknak köszönhetően nálunk megtalálja pontosan azt, amiről álmodott, és hogy a kiválasztott termék hosszú távon, jó szolgálatot tesz majd az Ön fürdőszobájában is!

Kellemes böngészést kívánunk!

Üdvözlettel,
a homelux.hu csapata

olcsobbat.hu