Solo

Szeretnéd megkönnyíteni a kerti munkát? Beszereznél egy benzinmotoros láncfűrészt, fűkaszát, esetleg egy multitool alapgépet? Kerti traktorban gondolkodsz, amivel hatalmas területen nyírhatod le pillanatok alatt a füvet? Akkor jó helyen jársz! A webáruházunkban számos Solo terméket találhatsz, amelyekkel jóval gyorsabban végezhetsz az otthoni munkával!

 

Legyen szó alkatrészekről, esetleg akkumulátor adapterről, nálunk szinte bármit megtalálhatsz, ami a kerti tevékenységekkel kapcsolatos. Nézz körbe bátran, és válaszd ki a számodra legmegfelelőbb eszközt!

tovább bezár
Nincs ilyen termék.

Solo márka

 

A Solo márka 1931-ben Günzburgban, Németországban alakult meg. Mára az egyik vezető kerti felszerelések és gépek gyártásával foglalkozó vállalat. A családi vállalkozást már a harmadik generáció viszi tovább sikeresen. Nagy hangsúlyt fektetnek a stílusra és a könnyed használhatóságra egyaránt. A termékeik között találhatunk homlokgerendás fűnyírókat, kombinált gépeket, illetve lombszívókat. A webáruházunkból megrendelhető darab például a comfort kerti traktor, az akkutartó övtáska vállpánttal, vagy éppen a kasza és szegélynyíró kiegészítő. 

 

Solo termékek kínálata

 

A Solo termék palettája rendkívül széles, így igyekszünk minden igényt kiszolgálni. Vásárolhatsz tőlünk számos Solo kerti gépet, de akár egyéb kiegészítőt is az egyes eszközökre. 

 

A benzinmotoros láncfűrészünk például prémiumkategóriás, amely mindent tudó, így akár a kertben, akár az erdőben is hasznát veheted. A fűrészlap 40 centiméteres, így nemcsak teljesítménye nagy, hanem a vágófelülete is. Alkalmas azok számára is, akik beépített, könnyű indítású rendszert keresnek. A gépet rendkívül egyszerű karbantartani, hiszen a légszűrőt pillanatok alatt ki lehet venni, majd ugyanilyen könnyen meg is lehet tisztítani. 

 

Rendelhetsz továbbá robotfűnyírót, amely még többet könnyíthet a család életén. Ezt ugyanis csak be kell állítani és hangtalanul elvégzi a dolgát, amíg mi kirándulunk, dolgozunk vagy éppen alszunk. Persze nagyobb területek esetén szükség lehet akár fűnyíró traktorra is, amelyből szintén hatalmas a választékunk. A comfort változat például egy csapágyazott verziót, amelyet kettő megbízható késsel szereltek fel. Egy hóeke felszerelésével ráadásul egyszerűen át lehet alakítani téli üzemre is. Nagy előnye, hogy az ülés rendkívül kényelmes kialakítást kapott, így szinte gyerekjáték vele a munka. 

 

Ne feledkezzünk meg a Solo további termékeiről sem, mint például a sövényvágó vagy az akkus lombszívó.