Sapho

Ki ne vágyna egy igényesen kialakított és felújított fürdőszobára? A Sapho márka termékei között nálunk találhatsz mosogató csaptelepet, kiegészítőket, de még fürdőkádat is. Jó helyen jársz továbbá akkor is, ha törölközőszárító radiátorra, illetve zuhanykabinra van szükséged. A webáruházunkban szinte bármit megtalálhatsz, amire csak szükséged van. 

 

Egy igényes fürdőszobához minden esetben kelleni fog valamilyen apróság, kiegészítő, amivel egyedivé és stílusossá teheted a helyiséget. Nézz körbe nálunk még ma, és válaszd ki a megfelelő terméket.

tovább bezár

Sapho gyártó

 

A Sapho egy rendszerváltás után alakult vállalat, amely családi cégként indult hódító útjára. A kezdetben szaniterek gyártásával foglalkozó gyártó alig pár év alatt nőtt akkorává, hogy nagykereskedelemmé váljon. A Sapho manapság azonban már a lehető legmodernebb és leginnovatívabb megoldásokat alkalmazza a gyártás során. A vállalat rendkívül magas minőségben és megbízható termékeket dob piacra, legyen szó prémium zuhanytálcáról vagy éppen fürdőszobabútorról. 

 

A Sapho kínálata

 

A Sapho választéka hatalmas, hiszen webáruházunkban szinte bármit beszerezhetsz, amire csak szükséged van. A törölközőszárítós radiátorok kategórián belül választhatsz fehér, barna, de akár ezüst színű verziót is. Utóbbiak rendkívül dekoratívak, modernek és stílusosak is egyben. Ezeknek a daraboknak a nemes és igazán egyedi anyaga képes maximalizálni a kínált formák esztétikai minőségét.

 

Forgalmazott gyártmány továbbá például a Sapho zuhanyajtó, amiből létezik harmonika, eltolható, dupla eltolhatós, de még nyíló ajtós kivitel is. Utóbbit többféle méretben és kivitelben is beszerezheted, legyen szó szimpla vagy éppen nagyobb változatról egyaránt. 

 

Sokat dobhatsz a helyiség hangulatán még egy Sapho zuhanyfallal, amit víztiszta 190 centiméteres magasságú és hat milliméteres biztonsági üveggel láttak el. Ennél a terméknél beüzemelést is kérhetsz, így nem szükséges egyedül próbálkoznod a fal beszerelésével. 


Ne feledkezzünk meg továbbá a Sapho WC-csészékről, a fürdőszobai csaptelepekről, valamint a fürdőkádakról sem, amelyek mindegyikével eleganciát csempészhetsz a helyiségbe. A kiegészítők között pedig találhatsz szappanadagolót, WC papír tartót, de még rácsos szappantartót is. Nézz körbe nálunk még ma, és válaszd ki a szükséges darabokat!