Blog

Gardróbszekrény belső ötletek Neked - 5 szempont a tökéletes vásárláshoz

2020.03.18 08:00

Szerencsére már ritka a nagyon elfuserált, és a lakásba nem illő modell, de azért még akad a gardróbszekrény piacon. Mielőtt elmész vásárolni, vagy elkezdesz nézelődni a webshopokban, mérd le otthon, hogy mennyi az annyi. Előbb centizd le azt a sarkot, helyet, ahova szánod, és csak utána vesd bele magad a kínálat meggusztálásába. Sok időt megtakarítasz így magadnak.

Walk-in closet with wooden wardrobes

 

1. Gardróbszekrény - Ne legyen egy ormótlan darab

Minél nagyobb egy szekrény, annál több ruhát tudsz benne elhelyezni, de annál könnyebben tudsz elveszni is benne. Ezért válassz megfelelő méretűt.

 

2. A belcsín is számít

 

Hiába illik a színe a bútoraidhoz, a kelmékhez, és a falhoz, ha nem épp egy praktikus darab. Csak olyan webshopban vásárolj, ahol meg tudod nézni, hogy mennyi, és milyen nagyságú polc áll a rendelkezésedre. Fontos kérdés lehet, hogy van-e akasztós része az olyan ruhadaraboknak, amelyek gyűrődékenyek.

 

Erősek, vastagok a polcok? Semmiképp se inogjanak, és lehessen őket terhelni.

 

Interior of a walk in closet with hanging clothes

 

Fontos kiemelni a gardróbszekény belső ötleteink közül, hogy polcozott és fiókos rekesz is legyen

 

3. Tükröm, tükröm, mondd meg nékem

 

Ha fontos számodra, hogy ellenőrizd a megjelenésed, és a lakásban nincs még egész alakos tükör, akkor válassz olyan gardróbszekrényt, amelyen van. Ebben az esetben figyelj arra, hogy biztonságos helyen legyen, ne lehessen rányitni az ajtót. Kérd meg a gyermeked is, hogy ne törje be, például ne ütögesse neki a labdát, vagy ne birkózzon előtte a testvérével, mert véletlenül nekieshetnek, és akkor megtörténik a baj.

 

Az az ideális, ha rejtett tükörrel is rendelkezik a gardróbszekrény, így nem kell mindig becsukni az ajtót, gyorsabban tudod ellenőrizni a ruházatodat.

 

Dreamy wardrobe with shoe closet

 

4. Tolós kérdés

 

A gardrób lehet nyíló ajtós, vagy toló- ajtós. A tolóajtó akkor praktikus, ha kis helyed van csak. Kicsivel drágább, mint a nyíló ajtós változat. Egy gardróbszekrény tolóajtói általában üvegből, tükörből, bőrből és szövetből, vagy pedig bútorlapból készülnek.

 

Könnyebben átlátod a ruháidat, ha megfelelő nyitású szekrényt választasz.

 

5. Hármat egy csapásra, ez az ideális gardróbszekény belső ötlet

 

A legjobb gardróbszekrények azok, ahol nem kell megalkudnod, és megtalálhatók benne a polcok, fiókok, és akasztós részek is.

 

Kukkants be a gardróbszekrény kínálatunkba!

 

Closet Cabinets Contractor

Köszöntjük a homelux.hu világában!

Mire hozzánk elérkezett, lehet, hogy több forgalmazó oldalát bejárta – mégsem talált olyan bútort, fürdőszoba berendezést, amilyenre Ön vagy családja gondolt.

Tudjuk, milyen jellemzőket tart szem előtt: egy ülőgarnitúra, fürdőszoba bútor, de akár egy zuhanykabin is legyen esztétikus, lehetőleg formatervezett (ki szeretne tucatárut az otthonába?), előnyösen használja ki a rendelkezésre álló - néha bizony szűkös – helyet.

Tartósságával biztosítsa a hosszú távú igénybevételnek való ellenállást – hisz életünkben jönnek-mennek a vízi csaták a gyerekekkel, a nehéz napokat lezáró forró fürdők és a reggeli, fejvesztett kapkodások, de az oothon jó esetben minden körülményben helyt áll és kitartóan szolgálja a ház lakóit.

A fürdőszoba számunkra szentély

Mi nem csupán zuhanykabinokat, mosdókat vagy csaptelepeket forgalmazunk! Szenvedélyünk mindaz, ami a fürdőszobák világához kapcsolódik, és egyben vevőink kényelmét is szolgálja. Webáruházunk kialakítása elsőszámú bizonyíték erre: fantasztikusan széles, képekkel gazdagított kínálatot és részletes termékleírásokat alakítottunk ki a minél hatékonyabb és élvezetesebb böngészés érdekében.

Élménydús vásárlást nyújtunk

Ám a vásárlásnak koránt sincs vége a „Kosárba teszem” gomb lenyomásával: a legtöbb esetben ingyenes házhozszállítással, helyszíni beüzemelés lehetőségének biztosításával és 15 napos visszavásárlási garanciával nyújtunk teljes körű szolgáltatást azoknak a Vevőinknek, akik bizalmukkal megtisztelnek bennünket.

Webáruházunk teljes értékű, interaktív vásárlási élményt nyújt, például vásárlóink feltölthetik a már beüzemelt fürdőszoba berendezéseket ábrázoló képeiket, vagy épp megoszthatják a kiválasztott zuhanytálca vagy zuhanykabin árát ismerőseikkel – így bárki gyorsan kikérheti barátai véleményét is a termékről és az ár-érték arány megfelelőségéről!

Az Ön elégedettsége a mi sikerünk

Őszintén bízunk benne, hogy a rendkívül széles, minőségi választéknak köszönhetően nálunk megtalálja pontosan azt, amiről álmodott, és hogy a kiválasztott termék hosszú távon, jó szolgálatot tesz majd az Ön fürdőszobájában is!

Kellemes böngészést kívánunk!

Üdvözlettel,
a homelux.hu csapata

olcsobbat.hu