Gardróbszekrény belső ötletek Neked - 5 szempont a tökéletes vásárláshoz

Szerencsére már ritka a nagyon elfuserált, és a lakásba nem illő modell, de azért még akad a gardróbszekrény piacon. Mielőtt elmész vásárolni, vagy elkezdesz nézelődni a webshopokban, mérd le otthon, hogy mennyi az annyi. Előbb centizd le azt a sarkot, helyet, ahova szánod, és csak utána vesd bele magad a kínálat meggusztálásába. Sok időt megtakarítasz így magadnak.

Gardróbszekrény belső ötletek Neked - 5 szempont a tökéletes vásárláshoz
Walk-in closet with wooden wardrobes

 

1. Gardróbszekrény - Ne legyen egy ormótlan darab

Minél nagyobb egy szekrény, annál több ruhát tudsz benne elhelyezni, de annál könnyebben tudsz elveszni is benne. Ezért válassz megfelelő méretűt.

 

2. A belcsín is számít

 

Hiába illik a színe a bútoraidhoz, a kelmékhez, és a falhoz, ha nem épp egy praktikus darab. Csak olyan webshopban vásárolj, ahol meg tudod nézni, hogy mennyi, és milyen nagyságú polc áll a rendelkezésedre. Fontos kérdés lehet, hogy van-e akasztós része az olyan ruhadaraboknak, amelyek gyűrődékenyek.

 

Erősek, vastagok a polcok? Semmiképp se inogjanak, és lehessen őket terhelni.

 

Interior of a walk in closet with hanging clothes

 

Fontos kiemelni a gardróbszekény belső ötleteink közül, hogy polcozott és fiókos rekesz is legyen

 

3. Tükröm, tükröm, mondd meg nékem

 

Ha fontos számodra, hogy ellenőrizd a megjelenésed, és a lakásban nincs még egész alakos tükör, akkor válassz olyan gardróbszekrényt, amelyen van. Ebben az esetben figyelj arra, hogy biztonságos helyen legyen, ne lehessen rányitni az ajtót. Kérd meg a gyermeked is, hogy ne törje be, például ne ütögesse neki a labdát, vagy ne birkózzon előtte a testvérével, mert véletlenül nekieshetnek, és akkor megtörténik a baj.

 

Az az ideális, ha rejtett tükörrel is rendelkezik a gardróbszekrény, így nem kell mindig becsukni az ajtót, gyorsabban tudod ellenőrizni a ruházatodat.

 

Dreamy wardrobe with shoe closet

 

4. Tolós kérdés

 

A gardrób lehet nyíló ajtós, vagy toló- ajtós. A tolóajtó akkor praktikus, ha kis helyed van csak. Kicsivel drágább, mint a nyíló ajtós változat. Egy gardróbszekrény tolóajtói általában üvegből, tükörből, bőrből és szövetből, vagy pedig bútorlapból készülnek.

 

Könnyebben átlátod a ruháidat, ha megfelelő nyitású szekrényt választasz.

 

5. Hármat egy csapásra, ez az ideális gardróbszekény belső ötlet

 

A legjobb gardróbszekrények azok, ahol nem kell megalkudnod, és megtalálhatók benne a polcok, fiókok, és akasztós részek is.

 

Kukkants be a gardróbszekrény kínálatunkba!

 

Closet Cabinets Contractor