Fürdőszobai tükör nélkül nem létezik fürdőszoba

A fürdőszobai tükör mosdóhelyiségünk azon kiegészítője, amelyet nap mint nap egészen biztosan igénybe veszünk, méghozzá több alkalommal. A reggeli készülődéskor segítségünkre van a fésülködésnél, sminkelésnél, borotválkozásnál, de este is belepillantunk lefekvés előtt. Napközben pedig szinte észrevétlenül is szembenézünk tükörképünkkel egy-egy kézmosás alkalmával. A helyiség kialakításakor tehát érdemes kellő figyelmet fordítani a többi berendezési tárgy mellett a fürdőszobai tükör kiválasztására is.

Fürdőszobai tükör nélkül nem létezik fürdőszoba

Nézz körül webáruházunk kínálatában, ahol az egyéb fürdőszobai kiegészítők mellett számos kozmetikai tükröt is találhatsz. Nagyon sokféle áll rendelkezésre, így bizonyára mindenki rábukkan a neki tetsző és otthonába illő darabokra.

Milyen a megfelelően kialakított fürdőszoba?

A fürdőszoba egy olyan tér, ahol kettesben lehetünk önmagunkkal, ezért is különösen fontos, hogy személyre szabottan és a lehető legkényelmesebben legyen kialakítva. Különböző praktikus és mutatós kellékekkel remekül feldobhatjuk az arculatát és megkönnyíthetjük az itt végzett tevékenységeinket.

Egy kellemes és barátságos fürdőhelyiségben jobban esik a mosakodás a kimerítő stresszes nap után, de kora reggel is hasznunkra lehet a kellemes arculat, ha felfrissülve tudunk útnak indulni az ízléses fürdőszobánkból.

Vannak esetek, amikor a tükörbe vetett gyors pillantás önmagunkra közel sem elegendő. Bizonyos helyzetekben és alkalmakkor szükségünk van a részletesebb és aprólékosabb arcképünkre. Ilyen például férfiak esetében a borotválkozás, amikor minden részlet fontos lehet az arcszőrzet kifogástalan eltávolítása érdekében.

A fürdőszobai tükör különböző funkciói

A nők is sokkal ügyesebben és szívesebben sminkelnek egy jól látható tükör tökéletes harmóniájában. A fő fényforrás mellett célzottan lehet megvilágítani a kritikus területeket a LED lámpával ellátott fürdőszobai tükör segítségével. 

Korszerű és exkluzív termék ebben a kategóriában a Bemeta HOTEL PROGRAM fürdőszobai tükör LED világítással. Nagyon sok fürdőszobában egyáltalán nincs ablak, így a tükörvilágítás szerepe ilyen esetekben még jobban fokozódik.

A nagyítóval ellátott kozmetikai tükör hatékonyan támogatja a szemöldök kiszedését vagy egy kellemetlen mitesszer eltávolítását a bőrünkből. A polccal is felszerelt fürdőszobai tükör lehetőséget ad a piperecuccok tárolására.

Az órával és hőmérséklet-kijelzővel ellátott tükörbetét pontos információkkal szolgál ebben a helyiségben, ahová ritkán visszük be a telefonunkat vagy az óránkat, és a falióra sem jellemző fürdőszobai kiegészítő. Viszont vannak olyan alkalmak, amikor kifejezetten hasznos tudni a pontos időt, így sokkal kisebb az esélye részünkről a késésnek.

 

Milyen fürdőszobai tükör található nálunk?

Klasszikus és formabontó típusokat, kerek vagy szögletes formájúakat kínálunk rengeteg stílusban és különféle kivitelben. Léteznek álló tükrök, falra akaszthatók és fésülködőasztalra szerelhetők is.

A kétoldalú fürdőszobai tükör egyik oldala hagyományos, a másik nagyítós. A teleszkópos nyéllel ellátott darabokat kedvünk és igényünk szerint állíthatjuk használat közben.

Az áruházunkban kapható valamennyi fürdőszobai tükör stílusos és elegáns kiegészítője lehet otthonodnak.

Nálunk mindent megtalálhatsz, amire a fürdőszobádban szükséged lehet, de ha valamilyen kérdésed adódna, nagyon szívesen állunk rendelkezésedre, bátran keress minket elérhetőségeinken!

Blog

Ajánlott termékek