Törölközőszárító radiátor íves

A fürdőszobai textíliák szárítása, különösen télen sarkalatos kérdés. A törölközőből vagy a kádkilépőből kipárolgó nedvesség ugyanis lecsapódhat. Ennek következményeként penészfoltok jelenhetnek meg a falakon és a csempék között. Az íves törölközőszárító radiátor azonban kiválóan alkalmas ennek megelőzésére.


 


A webáruházunkban megtalálod ezeknek a fűtőtesteknek számos változatát. Elegáns és nagyon praktikus is, hiszen a napi törölköző tárolására is alkalmas. Nézz körül!

tovább bezár
Nincs ilyen termék.

Sanimix íves törölközőszárító radiátor

 

Nagyon egyszerűen a falra rögzíthetőek ezek a páraálló, kiváló minőségű íves törölközőszárító radiátorok. Kínálatunkban több méretben elérhetőek a Sanimix modelljei. Hosszú élettartamú, és kiváló ár-érték arányú termékekről van szó, melyek minden fürdőszobában jól mutatnak. 

Nem csak a textileket, de a levegőt és a falat is szárítják. Ez pedig a téli időszakban, amikor nagyobb a penészedés veszélye, igazán fontos. Több csőelosztásban is forgalmazzuk ezeket a fűtőtesteket, hogy kínálatunk kiszolgálhasson minden igényt. Ha fontos számodra a praktikum és az egyszerűség, válaszd Sanimix törölközőszárító radiátorait.

 

Graz íves termosztátos design radiátor

 

Ha professzionális textilszárító fűtőtestet keresel a fürdőszobádba, a Graz csodás modellje rád vár. Ez az íves törölközőszárító radiátor a termosztátnak köszönhetően automatizálva működik. Különleges megjelenése elegánssá teszi a fürdőszobádat, emellett gyorsan és hatékonyan szárítja a textileket. 

 

A légtelenítőszelep megkönnyíti a dolgodat a radiátor üzembe helyezésénél és karbantartásánál. Fehér színének köszönhetően minden csempével harmonizál. A termosztát beállításával pedig nem lesz gondod a megfelelő hőmérsékletre.

 

Enix íves törölközőszárító radiátor

 

Az Enix több modellel is képviselteti magát webáruházunk kínálatában. A FOCUS fantázianévre keresztelt modell elektromos, központi és kombinált fűtés esetén is használható. A hófehér, acél fűtőtest igényes kialakítása gyönyörűen mutat majd a fürdődben. 

A QUATRO Q Enix fűtőtest ugyancsak univerzálisan beköthető a fűtési rendszerbe. Ez a modell igazán különleges a lapos, íves csövekkel. Minimalista stílusban kialakított fürdőkbe a QUATRO Q különösen jól illik.