Fürdőszoba szék

Jól felszerelt fürdőszobára vágysz, ahol mindent megtalálsz, és minden kéznél van? Ehhez nemcsak praktikus tárolókra és kiegészítőkre van szükséged, hanem még fürdőszobai székre is.


 


Hányszor akadt már olyan, hogy a ruhák le-, illetve felvételénél gondot okozott, hogy hova is ülj le megtenni mindezt? Ez a kellék remek segítséget nyújt, hogy komfortosan és kényelmesen érezhesd magad az adott helyiségben. Webáruházunkban természetesen fürdőszobai székeket is tartunk a kínálatban. Nézz körbe bátran, és válaszd ki a térbe legjobban passzoló darabot!

tovább bezár
Gyártó
Készletinformáció
További szűrők

Fürdőszobai szék

 

Mindenki szereti a hagyományos és jól felszerelt fürdőszobákat. A klasszikus bútorok mellett természetesen szóba kerülhetnek a kiegészítők is, mint a padok vagy éppen a székek. A helyiségbe passzoló kellékek kiválasztása azonban nem kis kutatást igényel. Az ülőalkalmatosságnak nem szükséges azonban szobaszerű hatást keltenie, a mostanában gyártott darabok célja a modern trendek követése. A fő szerepük, hogy hasznosak és funkcionálisak legyenek, szolgálják az öltözködés kényelmét, és persze biztonságot nyújtsanak. 

 

Fürdőszobai székek kínálata

 

A fürdőszobai kiegészítők között találhatsz zuhanyzóba tehető, de még lehajtható verziót is, ami még helyet is spórol a számodra. Persze ha nem szempont a kinézet, akkor egyszerű összecsukható modellt is választhatsz, ami bárhol és bármikor hasznos lehet a lakásban. 

 

Mindegyik darab célja, hogy megkönnyítse a zuhanyzást és az öltözködést, így téve komfortosabbá a reggeli készülődést. Alkalmas továbbá sérültek, illetve lábadozó betegek számára is, akik nehezebben mozognak, mint a család többi tagja. Ezzel az egyszerű megoldással rengeteget segíthetünk egy amúgy bonyolultnak tekinthető helyzeten. 

 

Az Aqualine White Line ülőkéjére a gyártó két év garanciát vállal. A szék fehér színben készül, az anyag pedig termoplast, illetve acél. A termék 100 kilogrammig terhelhető, így biztosan az egész család számára praktikus bútordarab lehet.

 

Ezzel szemben a tusolószékek nemcsak kényelmesek, hanem összeszerelésük is rendkívül egyszerű. A formatervezésnek köszönhetően remekül illeszkednek a test vonalához, a tapadókorongos stabil lábak pedig a biztonságot garantálják. Mivel az ülőfelületükön vízelvezető lyukak találhatóak, így a víz sem akadály, hiszen az könnyedén lefolyik róla. Ezeknek a terhelhetősége ráadásul valamivel magasabb, mint az előző változaté.