Forradalmi újdonság a walk in zuhanyfal

A fürdőszoba minden lakásban fontos és forgalmas helyiségnek számít, általában nem túl nagy a mérete, ezért igazán fontos, hogy jó legyen a helykihasználása. Ennek megvalósításához szeretnénk felhívni a figyelmedet egy új és praktikus megoldásra, a walk in zuhanyfalra, melynek beszerelése gyorsan és könnyen megoldható.

 

Forradalmi újdonság a walk in zuhanyfal

A családtagok nagyon fogják szeretni és örömmel használják majd, és miután kiváló minőségű anyagokból készül, biztos, hogy sokáig megoldást jelent a fürdőszoba berendezésében.

De mi ez az újdonság?

Ez az új megoldás a walk in zuhanyfal, mely rengeteg előnnyel rendelkezik, letisztult, elegáns és praktikus megoldás a zuhanyzó kialakítására, mely szerelvények nélküli üvegfalaival optikailag tágítja a teret.

Webáruházunkban szerelési tanácsokkal és széles választékkal várunk és reméljük, hogy hozzá tudunk járulni az ideális fürdőszoba kialakításához. 

A hagyományos zuhanyfal általában süllyesztett ajtóhoz történő beszereléshez alkalmas, oldalprofillal és teleszkópos merevítővel szerelhető be.

 

A walk in zuhanyfal előnyei

A hagyományos zuhanyfal megoldást jelenthet egy nagyobb méretű fürdőszobában, ahol kiválóan elfér a szerelvényekkel együtt. De egy kis méretű fürdőszobában pazar megoldás a walk in zuhanyfal, mert

  • nincs zuhanyajtó, így bármilyen méretű kabint ki lehet alakítani
  • ha idősebb vagy mozgássérült családtagunk is van, számukra nagyon kényelmes megoldás, mert akadálymentes zuhanyzót lehet kialakítani
  • két részből áll: az üvegfelület fali U profillal és a W SET UNI merevítő alkotja a walk in zuhanyfalat
  • telepítése közvetlen zuhanyfolyókával vagy padlóösszefolyóval rendelkező, burkolt padlóra ajánlott
  • az elfolyó vizet megfelelő csúszásgátlóval és lefolyóval tökéletesen el lehet vezetni
  • semmilyen kiegészítő, kiálló kar vagy fogantyú nincs rajta, ezért könnyen tisztán tartható

 

Egy kiváló megoldás

A sokféle walk in zuhanyfal közül jó szívvel ajánlható a WI01-12 Walker walk in zuhanyfal, mely diszkrét keretével, összefüggő, nagy üvegével igazán stílusossá teszi a fürdőszzobádat.

8 mm-es, edzett, víztiszta üvege kiváló fényáteresztést biztosít, könnyen tisztítható, strapabíró, tartós. Az üvegfal felszereléséhez csak egy csatlakozó rúd szükséges, ez polírozott rozsdamentes acélból készül, hosszú életű és mutatós.

Gyorscsatlakozó elemeit nagyon könnyű összeszerelni, ez nagyon nagy előnye ennek a terméknek. A besétáló típusú ajtó kényelmes belépést biztosít.

Mérete 120-195 cm, igény esetén a beüzemelést is megoldjuk. 60 napos visszaküldési lehetőséget biztosítunk.

 

Néhány jó tanács

A walk in zuhanyfal minimalista megoldást jelent, ezért olyan fürdőszobába illeszkedik kiválóan, ahol az egyéb berendezési tárgyak is ezt a stílust követik.

Létezik vízlepergető változat is, ez szinte semmilyen karbantartást nem igényel. Ezt akkor érdemes választani, ha a házi kedvencedet is itt akarod fürdetni. 

Akár zuhanytálca, akár zuhanyfolyóka vagy padlóösszefolyó mellett döntesz, a padlóhoz mindenképpen hozzá kell nyúlni. A padló határozza meg, hogy milyen szifonra van szükség. A legalacsonyabb szifonok csak 65 mm építési magasságúak, viszont az áteresztő képességük csupán 48 l/perc. Feltétlenül össze kell hangolni a csaptelep és a szifon teljesítményét, mert ha az áramlás nem azonos sebességű, könnyen eláztathatja a helyiséget.

Minden megoldáshoz segítséget tudunk nyújtani, hogy elégedetten és hosszú ideig használd a fürdőszobádat és benne a modern zuhanyzót.

Blog

Ajánlott termékek