Szúrófűrész penge

Szalagfűrész vásárlása előtt állsz, azonban nem vagy tisztában azzal, hogy milyen méretre, milyen típusra, esetleg milyen fogazatra van szükséged? Jó helyen jársz, hiszen webáruházunkban számos barkácsgéptartozékot találhatsz, amelyek között garantáltan találsz megfelelő kiegészítőt. Egy jó szúrófűrész penge esetén rendkívül fontos, hogy olyat szerezz be, amely minden igényedet kielégíti, emellett pedig megbízhatóan működik, legyen szó bármilyen körülményről.

 

Nézz körbe még ma a széles kínálatunkban, és válaszd ki a tökéletes tartozékot otthonra.

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
1 db termék

Mi a szúrófűrész penge?

 

Amikor megbízható szúrófűrész penge vásárlása előtt állsz, akkor biztosan felvetődik benned a kérdés, hogy mekkora legyen az adott típus, illetve milyen fogazattal rendelkezzen az egyes anyagok esetében. Kezdők számára nagyon nehéz a döntés, azonban nem is akkora feladat eldönteni, hogy milyen tartozékra van szükséged. 

 

A penge segíti a munkát, így a vágórész folyamatosan mozgásban lehet, azonban maga a fűrész fix pozícióban marad, amíg nem végzel a feladattal. Amennyiben hobbiként, otthoni felhasználásra keresel ilyen eszközt, abban az esetben több változatra lesz szükséged. Akadnak olyan tartozékok, amelyek hosszanti, de vannak olyanok is, amelyek átlós, illetve egyenes, görbített, vastagabb vagy éppen vékonyabb vágásra alkalmasak. Ne feledkezzünk meg azokról sem, amikkel tökéletesen pontos cirádás mintákat tudsz vágni. 

 

A szúrófűrész penge kínálatunk

 

A nálunk kapható típusok kizárólag megbízható gyártótól és tartós minőségű anyagból készülnek. Ott van például a Hecht 8925 szalagfűrészhez való változat, amelynek hossza 1400 milliméter, míg a fűrészszalag szélessége 3,5-12 milliméter. Tökéletes megoldás otthoni munkálatokhoz, amikor biztonságos eszközökre van szükség. 


A gyártó termékeire 2 év jótállást vállalunk a mindenkor érvényes vonatkozó jogszabályok szerint. A webáruházunkból megvásárolható tartozékok meghibásodása esetén díjmentesen vállaljuk annak javítását, abban az esetben, ha a hiba oka gyártási vagy anyaghibából ered. Érdemes tehát tőlünk beszerezni a szükséges eszközöket, hiszen garantáltan nem kell aggódni a megbízhatóság miatt. A széles palettánkról biztosan beszerezheted azokat a szükséges barkácsgép-kiegészítőket, amikre az otthonod körül szükséged lehet.