Szerelőlámpa

Szerelőlámpa

 

Ebben a kategóriában szerelőlámpa kínálatunkból szemezgethetsz. LED-es, tölthető, mágneses változatok, különböző kivitelezésben elérhetők. Legnagyobb előnyük, hogy hatalmas fényerőt biztosítanak, mint például a WL27A típus, melyben 27 db LED fényforrás található. Az újratölthető akkumulátor 4-5 órán keresztüli működést garantál. 

 

Egyes típusok választhatók mágneses rögzítéssel vagy akasztóval. Imádsz szerelni, barkácsolni? Akkor ezek az eszközök a segítségedre lehetnek. Könnyű hordozhatóságuknak köszönhetően a legtöbb helyzetben jó szolgálatot tehetnek. Merülj el kínálatunkban, és válaszd ki a legideálisabbat!

tovább bezár
4 db termék

Egy szerelőlámpát magaddal is vihetsz, ha például a kertben barkácsolnál éppen, de remekül bevethetők műhelyben is. PL20 kültéri lámpánk például ellenálló a környezeti viszonyokkal szemben, strapabíró, időtálló termék. 

 

Szerelőlámpa választékunk

 

Webáruházunk világítás kategóriájában találod szerelőlámpáink aloldalát. Innen beszerezhetsz például kültéri PL20 szerelőlámpát, barkácsoláshoz WL07 típust, újratölthető mágneses változatot egyaránt. Nebo Omni modellünk 2000 lumenes, állítható minden irányban, forgatható, mágneses fogantyúkkal ellátott. A csúszásgátló gumibevonat még komfortosabb használatot tesz lehetővé. Beépített töltöttségi jelzővel is rendelkezik.

 

Kényelmesen alkalmazható, sokrétűen felhasználható egy szerelőlámpa, hiszen a kisebb javítási feladatok során és a nagyobb szereléseknél is bevethető. Előszeretettel alkalmazzák óraművesek, mesterek, hobbi barkácsolók, ugyanakkor szabadtéri munkálatokhoz is ideálisak. 

 

Válogass kedvedre, és válaszd ki a számodra legoptimálisabb készüléket! Ennek a praktikus kiegészítőnek nem csupán a munka során veheted hasznát, hanem a váratlan helyzetekben is, például egy áramkimaradás vagy az autó lerobbanása esetén. 

 

Hogyan igazodj el webáruházunkban? 

 

Konkrét elképzelés esetén válaszd ki a keresett termék kategóriáját, és fusd át a teljes termékkört! Amennyiben csak nézelődnél, ötleteket gyűjtenél, ajánljuk “szerelőlámpa” aloldalunkat, emellett érdemes átböngészned a felsőbb kategóriát is, a “világítás” gyűjtőoldalt. A szimpatikus készülék nevére, fotójára kattintva bővebb információt olvashatsz a műszaki adataokkal kapcsolatban. 

 

Sikerült döntened? Ez esetben tedd kosárba a terméket, majd a jobb felső sarokban lévő ikonra kattintva a rendszer végigvezet a megrendelés folyamatán.