Csúszda, elektromos gokart gyerekeknek, játékház - kültéri szórakozás a kicsiknek

A mai világban egyre nagyobb fejtörést okoz, hogyan csábítsuk ki gyermekeinket a szabadba. A kütyük világa nagyon könnyen beszippantja őket, aminek számos negatív hatása van. Azonban egy elektromos gokart gyerekeknek tökéletes választás lehet. Ha jól megválasztjuk a kültéri gyerekjátékokat, akkor önfeledt kerti pillanatokat biztosíthatunk a kicsiknek. Ez az, amire igazán szükségük van az egészséges testi-lelki fejlődés érdekében.

Csúszda, elektromos gokart gyerekeknek, játékház - kültéri szórakozás a kicsiknek

A kültéri időtöltés fontossága

A gyerekek szervezete folyamatos fejlődésben van egészen 18-20 éves korukig. Az óvodában szerencsés esetben sok időt töltenek a szabadban a kicsik. Azonban ahogy beülnek az iskolapadba, sokkal kevesebb lehetőségük lesz a mozgásra.

Ez nem tesz jót sem a fizikai, sem a lelki fejlődésüknek. A testüknek ugyanis oxigénre van szüksége amikor növekszik, és mozgás közben ez sokkal könnyebben biztosítható. A felgyülemlett energiáikat pedig le tudják vezetni, és sokkal jobb kedvűek lesznek a vidám, önfeledt játéktól. Nem beszélve arról, hogy a figyelmük is jóval koncentráltabb lesz.

 

A csúszdázás nem csak jó móka

Már a legkisebb kertekbe is tudunk vásárolni műanyag csúszdákat, olyan széles a piaci kínálat. Amellett, hogy a gyerekek nagyon szeretik ezt a fajta mozgásformát, nagyon jól fejleszti is őket. A váltott mozgások jelentősége már csecsemőkorban is nagyon fontos, ugyanis így érik az idegrendszer.

A csúszdák létráján való felmászáshoz pedig váltott kéz- és lábmunkát kell végeznie a kicsiknek. Ezáltal a két agyfélteke közötti idegpályák folyamatosan fejlődnek, erősödnek. Ennek pedig nagyon fontos szerepe van nem csak a tanulás és a viselkedés szempontjából, hanem az élet minden területén. Mindez észrevétlenül, játék közben történik meg a gyerekekkel, ami sokkal kellemesebb, mint egy fejlesztő foglalkozás. 

 

Az elektromos gokart gyerekeknek biztos nyerő választás

Az autóvezetés nagyon izgalmas a különböző játékkonzolokon. Azonban sokkal szórakoztatóbb, ha a gyerekek a valóságban ülhetnek a volán mögé. Az akkumulátorokkal működő járgányok népszerűsége töretlen, mert összehasonlíthatatlan élményt adnak a kicsiknek.

Az elektromos gokartokkal a gyerekek átélhetik a valódi vezetést, biztonságos sebességgel. A legkisebbek számára készült akkus járműveket a szülők távolról is irányíthatják. Választhatunk nagyobb méretű, többszemélyes elektromos autókat, motorokat is. Ha meglepjük egy elektromos gokarttal a gyermekünket, garantáltan több időt tölt majd a szabadban. Ha van a közelünkben KRESZ-park, akkor még élethűbben gyakorolhatja a csemete a vezetést.

 

Műanyag kerti játékházak

A kicsik életében nagy jelentősége van a különféle szerepjátékoknak. A gyerekek másolják a felnőttek viselkedését, ami a játékaikban is megjelenik. Nem véletlenül játszanak orvosos, boltos, iskolás szerepjátékokat. Ezeknek az imitációknak fontos szerep jut a személyiség fejlődése során. Azonban akkor lesz igazán teljes a fantáziajátékok élménye, ha eszközöket is adunk hozzá a gyerekeknek. Kültéren egy vidám, színes kerti ház sok-sok történet színhelye lehet. 

Itt el lehet bújni megszámolni a gesztenyéket, az ablakon ki lehet adni a boltban kért árut. Varázsolhatnak belőle meghitt otthont, állatorvosi rendelőt vagy tündérvárat a kicsik. Lehet garázs vagy szerelőműhely, minden gyerek azt álmodhat a kis kerti házába, amit csak szeretne. Ez pedig életre szóló élményt és útravalót ad nekik. Nézz körül webáruházunk kínálatában, és válassz a termékek közül!

Blog

Ajánlott termékek