Egy konyhabútor mosogatóval és gépekkel felszerelve válik teljessé

Az ételeink előkészítése, főzése, sütése és tálalása a leghétköznapibb tevékenységeink közé tartozik. Nem véletlen, hogy a konyhabútor mosogatóval és gépekkel felszerelve lesz teljes. Hiszen az edényeket, evőeszközöket és konyhai kellékeket meg kell tisztítanunk. Igaz, hogy egyre több háztartásban számít alapfelszereltségnek a mosogatógép, azonban egy minőségi mosogatótálca csappal elengedhetetlen a konyhában.

Egy konyhabútor mosogatóval és gépekkel felszerelve válik teljessé

Számos variáció létezik a piacon, ami a mosogatótálcákat és ezek tartozékait illeti. Méretek, elosztások végtelen tárháza, alapanyagok széles választéka vár felfedezésre. Mivel nagyon különbözőek a vásárlói igények, szerencse, hogy ilyen színes a termékpaletta. De mitől lesz egy konyha elrendezése praktikus és költséghatékony? Lássuk hát!

Minőség és költséghatékonyság - blokkos és elemes konyha

Természetes igény, amikor megtervezzük a konyhánkat, hogy szeretnénk a lehető leginkább személyre szabni. Még mindig sokakban él az a téves elképzelés, hogy ez csak méregdrága és időigényes egyedi tervezéssel valósítható meg. Egy jól megkomponált blokkos konyhabútorral azonban gyorsan és pénztárcabarát módon rendezhetjük be a konyhát.

Az elemes konyhabútorok ugyancsak nagyon praktikusak, hiszen a legapróbb részleteket is megtervezhetjük. Egészen a fiókok és a szekrények belső elrendezésétől kezdve a külső megjelenés legapróbb részletéig mi döntünk. Nagy előnye ennek a megoldásnak, hogy a legkülönlegesebb alapterületű és falszerkezetű otthonokban is egyszerűen beépíthetjük a konyhát. Ráadásul jóval gyorsabban és olcsóbban, mintha asztaloshoz fordulnánk.

 

Konyhabútor mosogatóval - milyen tálcát válasszunk?

A konyhabútor mosogatóval való felszerelése a gépesítés ellenére is elengedhetetlen. Itt tisztítjuk meg az előkészítésre szánt élelmiszert, itt öblítjük le a mosogatógépben mosandó konyhai eszközöket. Nap mint nap szükségünk van egy minőségi, időtálló és higiénikus mosogatótálcára. Ez akkor is így van, ha a konyhánkban a legmodernebb mosogatógép került beszerelésre.

Alapanyagát tekintve rozsdamentes inox, kerámia vagy gránit mosogatótálcákat forgalmazunk webshopunkban. A mosogatóink választéka igen széles, hogy minden konyhában a legmegfelelőbb modell kerülhessen beépítésre. Az inox könnyen takarítható és gazdaságos megoldás, ám fényét vesztheti. Ezzel szemben a gránit és a kerámia drágább ugyan, de kopásálló, így megőrzi felületének épségét.

 

A mosogató lelke a csaptelep

Természetesen csap nélkül nem működhet egy mosogató, így ezt is szükséges kiválasztanunk. A csaptelepek méretét tekintve találunk hosszú, tálca fölé nyúló modelleket. Emellett visszafogottabb, kisebb darabokat is vásárolhatunk. A színek is igen változatosak. A klasszikus, csillogó króm mellett a kerámia vagy gránit mosogatótálcával harmonizáló színben is vásárolhatunk csaptelepet. A működési mechanizmusát tekintve dönthetünk a karos vagy tekerős modell mellett. A modern konyhákban nagyon jól mutatnak a letisztult, szögletes vonalú csapok. Azonban a retró csaptelepek is kezdenek újra divatba jönni.

Nem csupán a csapok, hanem a tálca elrendezése és egyéb tartozékai is hozzájárulnak kényelmünkhöz. A gyümölcs- és zöldségmosóval vagy épp vágódeszkával felszerelt mosogatók megkönnyíti a dolgunkat a konyhában. Webáruházunk kínálatában a legkülönfélébb színű, elosztású és felszereltségű mosogatók között válogathatnak vásárlóink. Kérdés esetén készséggel állunk a rendelkezésükre.

Blog

Ajánlott termékek