Egy fehér puff, egy egyedi kanapé, és kész is a stílusos nappali

A nappali szoba rendszerint a lakásunk központi helyisége. Még a legkisebb otthonokban is van egy olyan közösségi tér, amelyet nappalinak kiáltunk ki. Abban az esetben is, ha hálószobaként is funkcionál. Sokan félnek a világos bútoroktól, holott egy fehér puff vagy egy bézs kanapé csodás kiegészítője lehet egy szobának. Minél egyedibb lakberendezési és dekorációs tárgyakat vásárolunk, annál figyelemre méltóbb lesz a lakásunk. Legyünk bátrak, és a praktikum mellett keressük a különleges megjelenésű darabokat.

Egy fehér puff, egy egyedi kanapé, és kész is a stílusos nappali

Mindenki megérdemli a kényelmet

Természetesen mit sem ér egy ágy vagy egy fotel, ha csupán szép, de nem kényelmes. Amikor egy fárasztó nap végén lehuppanunk a tévé elé vagy épp olvasni, kényelemre vágyunk. Tartsuk hát szem előtt vásárláskor a komfortérzetünket is.

Amikor például ágyat vagy ágykeretbe matracot vásárolunk, próbáljuk ki a kiválasztott modellt. Ha online rendeljük meg a fekhelyet, akkor alaposan tanulmányozzuk a termékleírást. Itt ugyanis rendszerint információt kaphatunk a matrac keménységéről. Az ülőhelyek esetében sem mindegy, hogy szivacsos, rugós vagy kombinált felületen foglalunk helyet.

 

A kanapéággyal tárolóhelyet is kapunk

Ha kisebb lakásban élünk, illetve gyakran fogadunk vendégeket, akkor praktikus kiegészítője lehet a nappalinknak egy kanapéágy. Ezeket az ülőalkalmatosságokat úgy alakítják ki, hogy az alvás is kényelmes legyen rajta.

Masszívabb a szerkezete, és időtállóbb a huzata az ilyen termékeknek. Ezzel teszik alkalmassá az akár mindennapi alvásra is. Amellett, hogy plusz fekhelyet kapunk, általában ágyneműtartóval is rendelkezik az ágy. Ezekben a rekeszekben pedig nagy tárolókapacitás rejlik. Akár egy komplett ruhásszekrényt is kiválthatunk velük.

 

Fehér puff - ne félj tőle!

Vásárolhatunk olyan - kisebb - kiegészítőket a nappaliba, amelyek talán nem mindennap töltik be funkciójukat, de nagyon különlegesek. A puffokon való huzamosabb ücsörgés talán nem olyan kényelmes, de akár kis asztalként is használhatjuk, ráadásul egy fehér puff nagyon feldobja a teret.

A világos árnyalatú szövettel fedett bútorok sokakat elriasztanak. Igaz ugyan, hogy a szennyeződések jobban meglátszanak ezeken a felületeken. Azonban számos olyan anyag létezik, amelyről könnyedén és nyom nélkül tüntethetjük el még a vörös bort is. A fehér, a krémszínű, az ekrü árnyalatok pedig barátságosabbá teszik az otthonunk hangulatát.

 

Tedd meghitté a nappalit egy kandallóval

A hideg téli estéken nincs is meghittebb, mint a lobogó tűz mellett üldögélni a meleg nappaliban. Napjainkban már közel sem olyan macerás megteremteni ezt a hangulatot az otthonunkban. Nem feltétlenül van szükség farönkökre, gyújtósra és tűzgyújtási ismeretekre a kandalló fellobbantásához.

A webáruházunkban is kapható elektromos kandallók pillanatok alatt táncoló lángokkal telnek meg, csupán áramra van szükségünk. Klasszikus, modern és rusztikus kialakításban is megvásárolhatjuk az elektromossággal működő modelleket. Beüzemelés után pedig már élvezhetjük is a filmbéli környezetet.

 

Páramentesítés a jó közérzetért

Nem csupán a lakásunk berendezési tárgyai vannak hatással a közérzetünkre és kényelmünkre. A levegő minősége és hőmérséklete is befolyásolja a szervezetünket. Ha túl magas a lakásban a páratartalom, penészedni kezdhetnek a falak.

Ezt egészségügyi szempontból érdemes megelőzni, a penész spórái ugyanis panaszokat okozhatnak. Párásító készülékekkel könnyedén helyreállítható otthonunkban a pára szintje a levegőben.

Blog

Ajánlott termékek