Dobd fel a hálószobád egy fehér franciaággyal

Igaz ugyan, hogy már reggel elhagyjuk a hálószobánkat, és sokan csupán a nap végén térnek ide újra vissza. Azonban ennek ellenére igenis fontos szerepet tölt be ez a helyiség a mindennapi életünkben. Ha a hálószobánkban nem érezzük jól magunkat, nem tudunk megfelelően pihenni sem. Egy stílusos komód, egy fehér franciaágy, egy egész alakos tükör segíthet otthonosabbá tenni a hálódat.

Dobd fel a hálószobád egy fehér franciaággyal

A megfelelő mennyiségű és minőségű alvás nélkül ugyanis napközben sem tudjuk kihozni magunkból a maximumot. Amikor tehát azon gondolkozol, hogy átrendezed a hálódat, ne csak az esztétikumra figyelj. Egy kényelmes ágy minőségi matraccal nagyban hozzájárul a minőségi rekreációhoz.

Ügyelj a színekre és mintákra

Amikor kialakítunk egy helyiséget, hangsúlyos elemként kezeljük a falak felületeit. Hiszen a fal színe, árnyalata, mintái nagyban meghatározzák a szobák hangulatát. Ez az otthonunk minden helyiségében fontos tényező. Jelentősége van a hangulatunk és a térérzetünk szempontjából is, hogy milyen színekkel fedjük a falakat. Így van ez a konyhában, a nappaliban és a gyerekszobában is.

Azonban a hálószobában mindennél fontosabb a megfelelő szín- és mintaválasztás. Ha túl élénk árnyalatokkal festjük a falat, az megnehezíti az esti megnyugvásunkat. Ha a tapétánk mintája túlzottan mozgalmas, nehezen pihen meg a szemünk. Válasszunk kellemes, nyugalmat árasztó színeket és diszkrét tapétát a hálószobánkba, hogy valóban a béke szigete lehessen.

 

A fehér franciaágy varázsa

Legyen szó egy pici, meghitt szobáról vagy egy hatalmas, világos helyiségről, a megfelelő bútorok csodát tesznek. Igyekezzünk kényelmesen berendezni a hálószobánkat. Ha telezsúfoljuk szekrényekkel, komódokkal, és csak bukdácsolva jutunk el az ágyig, az igazán bosszantó.

Van azonban egy olyan bútordarab, amely minden hálószobához illik, mérettől, színektől, elrendezéstől függetlenül. Ez pedig nem más, mint a fehér franciaágy. Ez a stílusos berendezési tárgy remekül ellensúlyozza a sötétebb árnyalatokat. A világos környezetbe pedig diszkréten belesimul.

 

Minőségi matrac a pihentető alvásért

Egy megnyerő ágykeret csupán fél siker a pihenés felé vezető úton. Olyan matracot kell találnunk az ágyunkba, amely kényelmes és egészséges. Ha túl puha vagy nagyon kemény ágybetéten alszunk, könnyen kialakulhatnak különféle mozgásszervi panaszok. Ha úgy ébredünk reggelenként, hogy fáj a hátunk, a nyakunk, akkor bizony nagy eséllyel itt a matraccsere ideje.

A megfelelő minőségű matrac stabil tartást biztosít a gerincünknek. Lehetővé teszi az egészséges gerincgörbület megtartását egész éjjel, testhelyzettől függetlenül. Webáruházunk kínálatából változatos összeállítású betétek vásárolhatók az ágyba, érdemes alaposan körülnézni a piacon. Zsákrugós, memóriahabos, aloe verával kezelt és még számtalan típusú modell áll rendelkezésünkre. 

 

Dekoráció a hálószobában

Amikor szeretnénk egyedivé, hangulatosabbá tenni otthonunk helyiségeit, érdemes mértéktartónak lennünk. Ha egy viszonylag kis méretű helyiség falait túlzsúfoljuk festményekkel és egyéb fali díszekkel, túlzásba eshetünk. A polcokra helyezhető dísztárgyakkal is bánjunk csínján, hacsak nem szeretünk port törölgetni.

Ha van a hálószobánkban egy üres, világos falfelület, remekül mutathat itt egy nagy méretű festmény. Nagyon divatosak a kézzel készített, egyedi kialakítású csempék, amelyek formabontóan mutatnak a hálókban. A lehetőségek tárháza végtelen, ha dekorációról van szó. Alakítsd saját ízlésedre a hálószobádat.