Blog

Csaptelepek a fürdőben – segítünk, hogy könnyebb legyen a választás

2017.10.25 13:00
Taliga Tamás

Egy fürdő hangulatát nem csak a csempe színe, vagy a helyiség megvilágítása befolyásolja… a szaniterek minősége, anyaga, designja mind-mind döntő szerephez jut abban, hogy a család, a vendégek a fürdőszobába belépve végül úgy érzik: „Ide kellemes bejönni, itt jól érzem magam”. A funkció tökéletesen megbízható és tartós betöltése mellett így a csaptelepeknek egyéb céloknak is meg kell felelnie.

Egy fürdő hangulatát nem csak a csempe színe, vagy a helyiség megvilágítása befolyásolja… a szaniterek minősége, anyaga, designja mind-mind döntő szerephez jut abban, hogy a család, a vendégek a fürdőszobába belépve végül úgy érzik: „Ide kellemes bejönni, itt jól érzem magam”. A funkció tökéletesen megbízható és tartós betöltése mellett így a csaptelepeknek egyéb céloknak is meg kell felelnie.

 

Mosdó csaptelepek ­­– az ördög a részletekben rejlik

 

Épp ezért a mosdó csaptelep kiválasztásnál az ár-érték arány, a garancia időtartam ellenőrzése mellett mindig figyeljük meg a termék „vonzerejét” is: olyan csaptelepről van szó, melyet reggelente szívesen vesz majd használatba – hosszú éveken át? Harmonikusan illeszkedik a mosdókagylóhoz stílusában, nagyságában? Nem utolsó sorban: könnyű tisztítani, vagy a zegzugokba könnyen beleragad a szappanmaradék?

 

Keverőcsapos áll közel hozzánk, vagy maradnánk a hagyományos változatnál? A formavilágot tekintve a hagyományos csaptelepek vagy csillag csaptelepek mellett ma már magasított, szögletes, vagy ívelt stílusú termékeket is fontolóra lehet venni. Ha valami igazán különlegesre vágyik, érdemes az antik vagy üvegtányéros változatokat is megtekintenie.

 

Csaptelepek a kádhoz és zuhanyzóhoz: csak győzzön válogatni

 

Zuhanykabinban való felhasználásra vásárolhat kizárólag zuhanyzásra alkalmas csaptelepet, de fürdőkádakhoz inkább a kádtöltővel kombinált változatot ajánljuk, hiszen így mind egy forró fürdő, mind a gyors zuhany lehetősége elérhető lesz a fürdőszobában. Igyekeztünk olyan választékot összeállítani csaptelepekből, mely a hagyományos formákat kedvelők tetszését ugyanúgy elnyerheti, mint azokét, akik merészséget csempésznének a fürdőjükbe.

 

A gömbölyded csaptelepek könnyed hangulatot kölcsönöznek a helyiségnek, míg a szögletes tervezés a komolyságot, futurisztikust tervezés szerelmeseinek jelent majd felüdülést.

 

A csaptelepek alapanyagukat és fényüket tekintve hasonló változatosságot, ám minőségükben állandóságot mutatnak. Magas fényű és matt, szálcsiszolt termékek, rézből készült nosztalgiacsapok, kádra szerelhető vagy exkluzív, térben álló csaptelepek… a választék nagysága miatt őszintén javasoljuk, szánjon elég időt a választásra, hiszen a kiválasztott csaptelep sok-sok éven keresztül, a reggelek és esték változatlan része marad majd.

 

Spórolna a vízszámlán? A csapban rejlik a megoldás!   

 

A keverőcsapos megoldás ideális azoknak, akik számára fontos a csap gyors elzárása, valamint a kívánt hőfokra való azonnali „rátalálás”. Ha például fogmosás vagy szappanozás közben következetesen elzárjuk a mosdócsapot, akkor az látszólag elhanyagolható vízmegtakarítással jár, de ha erre a család összes tagját „átszoktatjuk”, abból hosszú távon jelentős haszon kerekedik.

 

A mozgásérzékelős infrás csaptelepeket – mivel nagyobb anyagi befektetést igényelnek–, főképp üzletek, éttermek számára ajánljuk. Ma már a hirtelen felforrósodó vízsugár iszonyú élményét is ki lehet küszöbölni a termosztátos csaptelepek használata révén. Ezek a csapok érintésre nyitódnak-záródnak (így valóban annyi vizet használunk el, mint amennyi szükséges), valamint biztosítják, hogy a hőfok minden körülmény között változatlan maradjon.

 

Tudtunk segíteni a csaptelep vásárlásban? Ossza meg ismerőseivel cikkünket!

Köszöntjük a homelux.hu világában!

Mire hozzánk elérkezett, lehet, hogy több forgalmazó oldalát bejárta – mégsem talált olyan bútort, fürdőszoba berendezést, amilyenre Ön vagy családja gondolt.

Tudjuk, milyen jellemzőket tart szem előtt: egy ülőgarnitúra, fürdőszoba bútor, de akár egy zuhanykabin is legyen esztétikus, lehetőleg formatervezett (ki szeretne tucatárut az otthonába?), előnyösen használja ki a rendelkezésre álló - néha bizony szűkös – helyet.

Tartósságával biztosítsa a hosszú távú igénybevételnek való ellenállást – hisz életünkben jönnek-mennek a vízi csaták a gyerekekkel, a nehéz napokat lezáró forró fürdők és a reggeli, fejvesztett kapkodások, de az oothon jó esetben minden körülményben helyt áll és kitartóan szolgálja a ház lakóit.

A fürdőszoba számunkra szentély

Mi nem csupán zuhanykabinokat, mosdókat vagy csaptelepeket forgalmazunk! Szenvedélyünk mindaz, ami a fürdőszobák világához kapcsolódik, és egyben vevőink kényelmét is szolgálja. Webáruházunk kialakítása elsőszámú bizonyíték erre: fantasztikusan széles, képekkel gazdagított kínálatot és részletes termékleírásokat alakítottunk ki a minél hatékonyabb és élvezetesebb böngészés érdekében.

Élménydús vásárlást nyújtunk

Ám a vásárlásnak koránt sincs vége a „Kosárba teszem” gomb lenyomásával: a legtöbb esetben ingyenes házhozszállítással, helyszíni beüzemelés lehetőségének biztosításával és 15 napos visszavásárlási garanciával nyújtunk teljes körű szolgáltatást azoknak a Vevőinknek, akik bizalmukkal megtisztelnek bennünket.

Webáruházunk teljes értékű, interaktív vásárlási élményt nyújt, például vásárlóink feltölthetik a már beüzemelt fürdőszoba berendezéseket ábrázoló képeiket, vagy épp megoszthatják a kiválasztott zuhanytálca vagy zuhanykabin árát ismerőseikkel – így bárki gyorsan kikérheti barátai véleményét is a termékről és az ár-érték arány megfelelőségéről!

Az Ön elégedettsége a mi sikerünk

Őszintén bízunk benne, hogy a rendkívül széles, minőségi választéknak köszönhetően nálunk megtalálja pontosan azt, amiről álmodott, és hogy a kiválasztott termék hosszú távon, jó szolgálatot tesz majd az Ön fürdőszobájában is!

Kellemes böngészést kívánunk!

Üdvözlettel,
a homelux.hu csapata

olcsobbat.hu