Babzsákfotel

Ebben a kategóriában a babzsákfotel kínálatból válogathatsz! Az egyik legkényelmesebb termékek az ülőbútoraink között. Dinamikusak, a testhez igazodó formájukból adódóan a legkülönfélébb pozíciókban pihenhetsz rajtuk. A babzsákfotelnek hála izmaid kellően ellazulhatnak, ezáltal igazi felüdülést jelentenek a testnek. 

Minden korosztályban népszerűek. Kifejezetten gyerekek számára készült darabok is elérhetők webáruházunkban. Praktikusak, mobilisak, bárhová áthelyezheted, emellett hihetetlenül rugalmasak. Puhák, mégis elég stabilak a hátnak. Kellemes, pihentető bútordarabok.

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
20 db termék
 

Plusz ülőalkalmatosságot keresel? Egy hagyományos fotel túl kötött lenne számodra? Vidám, bohókás terméket szeretnél, mely visszahozza a gyerekkori kedves emlékeid? Válassz babzsákfotelt! 

A babzsákfotel jellemzői 

Az anyagában található polisztirol gyöngyöknek köszönhetően ennyire kényelmes. A gyöngyök a rugalmasság mellett, időtállóak, nem allergizálnak. A kínálat vegyes, változatos formák, méretek, és színek között szelektálhatsz. Bárhová átpakolhatod, nem okoz problémát, ha egyik nap a hálószobában szeretnéd elhelyezni, a következőn pedig inkább a nappaliban a tévé előtt használnád. Filmezésen és olvasáson túl, közös játékhoz is ideális, például kártyázáshoz, társasozáshoz. 

Vendégnek plusz helyként bármikor bevetheted. Erős, strapabíró anyagból készült, sok éven át őrzi minőségét, ugyanakkor kellően lágy a fáradt test számára. Délutáni pihenéshez, hímezgetéshez is kellemes helyszínt biztosít. Egy ilyen fotel segít kizökkenni a napi robot után. Javasoljuk, hogy a többi nappali kiegészítő bútorunkat is nézd meg, így olyan berendezésekhez is ötleteket gyűjthetsz, melyekről amúgy könnyű megfeledkezni!

Helytakarékos, praktikus elrendezés

Áthívnád barátaidat, de kellene néhány plusz fotel? Nem mindig könnyű megoldani egy komplett ülőgarnitúra elhelyezését. Amennyiben kisebb területtel kell gazdálkodnod, ez esetben javasoljuk, hogy kanapéd mellé, szerezz be egy babzsákfotelt! 

Elfér a sarokban is, a kanapé mellett. Egy hagyományosabb fotel kötöttebb, nehezebb megoldani a mozgatását. Míg egy babzsákfotel kialakításából adódóan, átrendezhető, mozgatható, nem igényel akkora helyet, mint egy nagyobb, masszívabb bútor. Élénkebb szín választása esetén felturbózhatod a nappalid összképét. Sokkal vidámabbá varázsolhatod otthonod! Nézz bele a babzsák kollekciónkba!