Az utolsó simítások: fürdőszobai kiegészítőkkel könnyebb az élet!

Bizonyára Ön is rendezett, „kuckós” fürdőszobára vágyik, ahol minden használati tárgy megtalálja a helyét. Stílusos fürdőszobai kiegészítőink –funkciójuk betöltése mellett – a fürdőszoba hangulatát is garantáltan feldobják!

Vegyük sorba, milyen kiegészítőkre lehet szüksége az utolsó simításokhoz…

A mosdó környéke a szappannak és a fogmosás kellékeinek ad helyet. Válogasson szebbnél szebb folyékony szappan-adagolóink és változatos szappantartóink között, és többet nem kell sem a műanyag flakonokkal, sem a kínos szappanlerakódásokkal vesződnie. A fogmosás élményét gazdagítják szimpla vagy dupla pohártartóink, melyek számos anyagban és színbenkaphatóak.

A kádhoz és a zuhanyzóhoz a már említett kiegészítők mellett praktikus üveg és króm fürdőszobai polcokat is forgalmazunk (sarok formájú kivitelben szintén), melyen a tusfürdő és a többi pipere is helyet találhat.

 

Unja, hogy nem száradnak a törölközői?

Ha túl szűk a légtér a fürdőben, netán a helyiség túlpárásodik, könnyen azt tapasztalhatjuk, hogy a reggeli zuhanyzás után használt törölköző még az esti fürdés idejére sem szárad meg. Mi több, egész kellemetlen szagot is áraszt magából… Helytakarékos elektromos törölközőszárítónk egy csapásra megoldják ezt a problémát, emellett alacsony energiafelhasználást is biztosítanak.

Természetesen, ha hagyományos törölközőtartót, valamint fogast keres a köntösnek és a ruháknak, páratlanul széles kínálatból választhatja ki a legszimpatikusabbat.

 

Szemrevaló szemetesek, dekoratív szennyestartók... ?

Igen! Ezeket a darabokat garantáltan nem kell eldugnia őket a látogatók szeme elől, hiszen termékeink a designérzékeny vásárlók igényeit is tökéletesen kiegészítik. Nézzen körül fényes inox szemeteseink, és elegáns műrattan szennyestartóink között, és e felől nem maradnak kétségei.

 

Mit tegyek, ha legyengült, idős vagy beteg ember használja a fürdőt?

Szerencsére ma már számtalan gyógyászati, vagy pusztán kényelmi kiegészítő rendelkezésre áll a probléma orvosolására. Zuhanykabin és fürdőkád ülőkéink, kapaszkodóink mellett a praktikus, összecsukható zuhanyszékek készen állnak – akár 150 kg terhelés alatt is – megbízható segítség nyújtani, a csúszós fürdőszobai környezetben is.

 

A tisztításban és felületvédelemben is segítünk!

Speciális, az üveg és gránit felületet védő folyadékokért, valamint univerzális tisztítószereinkért (pl. a kihívást jelentő zuhanykabinokhoz) látogasson el oldalunkra!

Tetszett, amit a fürdőszobai kiegészítőkről olvasott? Ossza meg ismerőseivel!

Továbbra is várjuk kérdéseit, észrevételeit az info@homelux.hu címre!