Blog

Az okos rendszerek a fürdőszobákat is meghódítják?

2018.01.01 12:42
Taliga Tamás

Ma már szinte mindenünk „okos”: a telefonunk, az óránk, a karkötőnk, a térkövek vagy éppen az otthonunk. Az okos rendszerek a fürdőszobába is beszivárogtak, ahol olyan megoldások kerülnek előtérbe, melyek a világításért, a hűtésért vagy a vízérzékelés szabályozásáért felelősek.

Kényelmesebbek lehetnek a fürdőszobai tevékenységek

Az okos készülékek egyik legnagyobb előnye, hogy könnyebbé, kényelmesebbé teszik a mindennapjainkat. Az otthonunk esetén az automatizált okos rendszerek előre beprogramozott értékek alapján teszik a dolgukat és biztosítják a maximális komfortot. A reggeleket olyan apróságokkal teszik gördülékennyé, mint a redőny felhúzása, a kávé lefőzése vagy a kád vízzel való megtöltése.

Ezekbe már belegondolni is nagyszerű érzés, bár még távolinak tűnik, hogy a legtöbb háztartásban természetes lesz. A nappali és a konyha mellet a fürdőszobában sem okoz nehézséget elképzelni az okos funkciók megjelenését. A lakás egyik legkisebb helyiségben automatikusan vezérelhető a világítás, a hűtés, fűtés, de beállítható a vízszivárgás érzékelő, az éjjeli fény vagy a hangrendszer ugyancsak számításba jöhet.

Akár egy másik városból is leolthatod a villanyt

A fentiek közül a fürdőszobai világítás vezérlése igencsak kézenfekvő, hiszen reggelente ez otthonunk egyik legforgalmasabb helyisége. Az egyes tevékenységek (fogmosás, sminkelés, fésülködés, borotválkozás, tusolás) különböző megvilágítást igényelnek, a központi megoldások mellett ezért érdemes hangulatfényeket, LED szalagokat felszerelni.

A rendszer beállításával a hűtés, valamint a fűtés csak az előre beállított paraméterek szerint fog működni, a fűtésprogramokat teljesen a saját igényeidre szabhatod. Képzeld csak el, hogy mire hazaérsz, a számodra kellemes hőmérsékletű otthon fogad egy forró fürdővel! A technológia nem csak erre képes, az elemmel működő vízérzékelővel ugyanis értesülhetsz a vízszivárgásról, amivel kiküszöbölhetőek az esetleges károk. Az egyik igazán hívogató funkció az éjjeli fény, ami a mozgás érzékelése esetén minimális fényerősséggel világítja meg a folyosót, illetve a mosdót, visszafelé pedig kísérőfényt biztosít.

Lekapcsolni egy villanyt, kikapcsolni a fűtést vagy aktiválni a riasztót a szomszédos városból, esetleg egy étteremből? Egy ilyen rendszerrel egyik sem lehetetlen, mivel az egész technikát egy okos telefonról, laptopról vagy tabletről vezérelheted.

Köszöntjük a homelux.hu világában!

Mire hozzánk elérkezett, lehet, hogy több forgalmazó oldalát bejárta – mégsem talált olyan bútort, fürdőszoba berendezést, amilyenre Ön vagy családja gondolt.

Tudjuk, milyen jellemzőket tart szem előtt: egy ülőgarnitúra, fürdőszoba bútor, de akár egy zuhanykabin is legyen esztétikus, lehetőleg formatervezett (ki szeretne tucatárut az otthonába?), előnyösen használja ki a rendelkezésre álló - néha bizony szűkös – helyet.

Tartósságával biztosítsa a hosszú távú igénybevételnek való ellenállást – hisz életünkben jönnek-mennek a vízi csaták a gyerekekkel, a nehéz napokat lezáró forró fürdők és a reggeli, fejvesztett kapkodások, de az oothon jó esetben minden körülményben helyt áll és kitartóan szolgálja a ház lakóit.

A fürdőszoba számunkra szentély

Mi nem csupán zuhanykabinokat, mosdókat vagy csaptelepeket forgalmazunk! Szenvedélyünk mindaz, ami a fürdőszobák világához kapcsolódik, és egyben vevőink kényelmét is szolgálja. Webáruházunk kialakítása elsőszámú bizonyíték erre: fantasztikusan széles, képekkel gazdagított kínálatot és részletes termékleírásokat alakítottunk ki a minél hatékonyabb és élvezetesebb böngészés érdekében.

Élménydús vásárlást nyújtunk

Ám a vásárlásnak koránt sincs vége a „Kosárba teszem” gomb lenyomásával: a legtöbb esetben ingyenes házhozszállítással, helyszíni beüzemelés lehetőségének biztosításával és 15 napos visszavásárlási garanciával nyújtunk teljes körű szolgáltatást azoknak a Vevőinknek, akik bizalmukkal megtisztelnek bennünket.

Webáruházunk teljes értékű, interaktív vásárlási élményt nyújt, például vásárlóink feltölthetik a már beüzemelt fürdőszoba berendezéseket ábrázoló képeiket, vagy épp megoszthatják a kiválasztott zuhanytálca vagy zuhanykabin árát ismerőseikkel – így bárki gyorsan kikérheti barátai véleményét is a termékről és az ár-érték arány megfelelőségéről!

Az Ön elégedettsége a mi sikerünk

Őszintén bízunk benne, hogy a rendkívül széles, minőségi választéknak köszönhetően nálunk megtalálja pontosan azt, amiről álmodott, és hogy a kiválasztott termék hosszú távon, jó szolgálatot tesz majd az Ön fürdőszobájában is!

Kellemes böngészést kívánunk!

Üdvözlettel,
a homelux.hu csapata

olcsobbat.hu