Az ideális zuhany csaptelep kiválasztása

A zuhanyzó kialakításakor vagy felújításakor egyik fontos kérdés, hogy milyen legyen az alkalmazott zuhany csaptelep. Bár kevésbé lényeges dolognak tűnik, mint a nagyobb berendezések és a burkolat kiválasztása, de ezt is érdemes kellő körültekintéssel átgondolni. Legalább olyan fontos tartozéka a fürdőszobának a zuhany csaptelep is, mint a többi kiegészítő. 

Az ideális zuhany csaptelep kiválasztása

Miután sikeresen eldöntöttük, milyen típusú zuhanykabint szeretnénk, milyen legyen a csempe, a járólap, foglalkozhatunk a zuhany csaptelep kérdésével is. Szerteágazó kínálatból választhatsz a Homelux által forgalmazott számos zuhany csaptelep fajták közül. Érdemes a külsőn és a praktikusságon túlmenően a kényelem szempontját is figyelembe venni.

A zuhany csaptelep fajtái

A klasszikus, egyszerűbb zuhany csaptelep és a modern kivitel egyaránt megtalálható áruházunkban. Hozzáillő zuhanyrózsával elegáns kelléke lesz a fürdőszobának bármelyik termék. Komplett zuhanyszett is megvásárolható a webshopban.

A retró stílust kedvelők is megtalálhatják kedvenc darabjukat nálunk. Hagyományos vagy formabontó, de akár antikolt terméket is választhatunk. Ez utóbbira tökéletes darab a páratlanul szép megjelenésű LUXOR4 antik kád és zuhanytöltő csaptelep.

A sötétebb színek kedvelőinek a fekete gyártmányok javasoltak, amilyen például a Mamba zuhany csaptelep. Exkluzív zuhanyzót alakíthatunk ki ezzel a típussal.

Praktikusság szempontjából is bőséges a kínálat. Létezik karos vagy falba süllyesztett kivitel is. Felszerelhetünk egykaros keverős vagy kétgombos zuhany csaptelepet is, attól függően, hogy nekünk melyik a kényelmesebb.

 

Divido falba építhető zuhany csaptelep

A váratlanul ért hideg zuhany vagy az extrán meleg hőmérsékletű, hirtelen ránk zúduló víz a meglepettségen kívül fájdalommal is járhat. De legalábbis rendkívül kellemetlen. Ennek kiküszöbölésére nyújt remek megoldást a termosztáttal felszerelt zuhany csaptelep.

Egyik kiváló minőségű termosztátos termék a Divido falba építhető zuhany csaptelep. Ideális választás kisebb méretű fürdőszobákba, illetve zuhanyzókba, mivel csak minimálisan áll ki a falból. Helytakarékossága mellett előnye még, hogy rendkívül esztétikus a megjelenése is.

3 állású váltószeleppel van felszerelve. Egy- vagy többfunkciós szabályzószelepekkel is üzemel. A 15x19 cm-es lap rozsdamentes rétege megakadályozza a szivárgást a falba vagy az E-boxba.

Erre a prémiumkategóriás termékre beüzemelés is kérhető áruházunkban.

 

Daphne falba építhető csaptelep

A cseh gyártmányú Daphne falba építhető csaptelepben a minimalista stílus ötvöződik a korszerű küllemmel. Könnyen kezelhető vékony karral rendelkezik, mely elegáns megjelenést kölcsönöz ennek a terméknek.

A sárgaréz anyagú csaptelep bevonata krómból készült. Szintén megvásárolható beüzemelési szolgáltatással egybekötve.

Az áruházunk kínálatában szereplő valamennyi zuhany csaptelep megbízható gyártóktól származik és magas minőséget képvisel. Igényeink szerint választhatunk a rengeteg árucikk közül, ebben munkatársaink is segítséget nyújtanak.

Akármelyiket vásárolod meg, garantáltan üdítő élmény lesz a reggeli vagy akár az esti zuhanyozás. A zuhany csaptelepeken felül nálunk mindent megtalálsz, ami egy komfortos, otthonos és praktikus fürdőszoba berendezéséhez szükséges.

Blog

Ajánlott termékek