A benzines fűkasza mindennapos alkalmazása

A benzines fűkasza nélkülözhetetlen munkagép olyan füves telekkel rendelkező tulajdonosok vagy azt gondozó szakemberek számára, akik nagy területtel rendelkeznek. Gyakori, akár napi használatra igénybe vehető a magas teljesítményű benzinmotoros fűkasza.

A benzines fűkasza mindennapos alkalmazása

Magas, erős és sűrű növényzet karbantartására is tökéletes választás, mintegy korlátlanul használható. Optimális lehetőség a nehezebben megközelíthető helyek gondozására is.

A fejlett technikának köszönhetően viszonylag könnyű a szerkezete, ezért hosszabb ideig lehet vele dolgozni. Amennyiben használata megfelelő, szabályos, úgy nem terheli meg a gerincet sem túlságosan. 

Webáruházunk minőségi benzines fűkasza termékkategóriában széles választékot kínál.

A benzines fűkasza előnyei

A benzines fűkasza egyik legfontosabb előnye a mozgathatóság. Szinte bárhol alkalmazható, mivel nincs szüksége áramforrásra a működtetéshez. A benzin magas ára miatt költségesebb a használata, ezért megfontolandó, mely területeken hatékony.

Figyelembe véve a lehetőségeket, mindenképpen a legalkalmasabb eszköz a nagyobb ipari területek, közterületek, intézmények udvarának karbantartására, szakszerű gondozására. Akár a fűnyíró használata mellett, akár önmagában.

Otthoni használatra a kisebb teljesítményű, egyszerűbb és olcsóbb benzinmotoros fűkasza vásárlását javasoljuk. Leginkább akkor érdemes emellett a termék mellett dönteni, ha dúsabb növényzetet szeretnénk vele rendszeresen lenyírni nagyobb területen. 

Ajánlott népszerű, minőségi márkák egyikéből választani ebben az esetben is.

HECHT 155 benzinmotoros fűkasza segédkerekekkel

Nem mindenki számára komfortos hosszú távon a normál fűkaszával való munka. Magas fizikai követelményeknek kell megfelelni, hogy valaki hosszabb távon, akár órákon keresztül is tudja használni anélkül, hogy a végkimerülésig elfáradna.

Erre egy remek megoldás a HECHT 155 segédkerekes fűkasza, mivel a gép súlypontja a kerekeken van. A segédkerekek a damilfej pontosabb irányítását is lehetővé teszik a talaj felett. Ezek hatására kényelmesebb és egyszerűbb a használata a hagyományos típusnál.

A nagy méretű alumínium kerekek könnyedén mozgathatóak egyenetlen terepen is. Három munkapozícióba állíthatók a damilfejek. Falak, kerítések, egyéb akadályok mentén a damilfej jobbra vagy balra billenthető. Normál kaszálás esetén pedig a gép közepén van elhelyezve.

Ez a típus nagyon jó lehetőséget kínál nagyobb kerti területek karbantartására jóval kisebb fáradtságérzetet keltve. A kerti szegélyek, kerítések, falak, a fák töveinél is hatékony és praktikus eszköz.

HECHT 145 benzinmotoros fűkasza

A Hecht 145 benzines fűkasza alkalmas magasabb növényzet lekaszálására is, illetve azon területek nyírására, ahol nehézkesebb a hozzáférés hagyományos fűnyíróval. Esetleg gondot okoz az áramellátás, vagy mindössze csak nem akarjuk kerülgetni a vezetéket és a hosszabbítót.

Tömege mindössze 7,9 kg. Félautomata damilfej igazítja méretre a damilt működés közben. A burkolaton elhelyezett penge vágja le a többletet. Ez biztosítja a folyamatos munkavégzés lehetőségét.

A vállheveder, a 410 mm munkaszélességű damilfej és a 250 mm vágószélességű bozótvágó tárcsa mind a gép tartozékait képviselik. Ezenfelül pedig adunk hozzá egy edényt, ami üzemanyag keverésére alkalmas, illetve szerszámokat a szereléshez.

Elérhetőségeinken bármikor rendelkezésedre állunk, amennyiben további kérdéseid merülnének fel termékeinkkel, azok használatával, szállítási feltételeinkkel kapcsolatban

Blog

Ajánlott termékek