Elegáns és kényelmes kültéri kiegészítő: a függőfotel

Végre látjuk a tél végét, egyre közeledik a tavasz, ideje hát elkezdenünk előkészíteni a kertünket, teraszunkat az ejtőzésre. Egy kényelmes függőfotelben önfeledten élvezhetjük az első, meleg időben elszürcsölt limonádénkat. Kellemesen ringatózva olvashatjuk el a híreket vagy épp a munkahelyi leveleket.

Elegáns és kényelmes kültéri kiegészítő: a függőfotel

Ha nagyobb a család vagy szeretjük a baráti összejöveteleket, akkor érdemes beruházni egy hintaágyra. Ugyanis nem csupán az otthonunk belső kialakítása az, amely meghatározza a lakás hangulatát. A kültéri területek, a kert, a terasz, a balkon elrendezése éppúgy hozzátesznek az ingatlanok megjelenéséhez és kényelméhez.

Így lehet komfortos és praktikus a teraszunk

Amikor tavaszi délutánokon vagy nyári estéken a teraszon beszélgetünk a szeretteinkkel, az már-már a nyaralás hangulatát idézi. Ahhoz, hogy igazán kényelmes és célszerű is legyen a külső terek kialakítása, szükségünk lesz néhány minőségi kerti bútorra. Ajánlott minél több ülőalkalmatosságot beszereznünk. Az asztallal és székekkel ellátott garnitúrák lehetőséget adnak akár kerti étkezésekre is.

A kültéri fotelekben, kanapékon elnyúlhatunk, sőt, akár a délutáni sziesztánkat is eltölthetjük itt. Igazán különleges kiegészítője lehet a terasznak vagy akár egy kisebb balkonnak is egy stílusos függőfotel. Sőt, akár függőágyat is beszerezhetünk. Ne aggódjunk, nincs szükség fatörzsekre a kötelek rögzítéséhez. Állványokkal együtt kaphatóak az újhullámos hintaágyak és fotelek.

 

Kültéri kényelem a függőfotelben

A függőfotel megjelenésében igazán különleges kerti bútor. A kialakítása nagyon hasonlít a függőágyakéhoz, hiszen itt is erős szövésű textilben helyezhetjük magunkat kényelembe. Az ülőfelületet és a háttámlát zsinórok tartják az állványon, így biztonságban ringatózhatunk. Emellett a klasszikusabb fazon mellett további kerti modellek is elérhetőek.

Az úgynevezett technorattan kosárban elhelyezett párnák közt úgy érezhetjük, mintha egy kagylóban üldögélnénk. A fehér, csomózótt zsinórokból készült függőfotel pedig igazán romantikus darab. Ebből a típusból akár függőbölcsőt is vásárolhatunk, így kisbabánk is ringatózhat a teraszon. A sátorszerű, csepp alakú fazonokat pedig a nagyobb gyerekek fogják imádni. 

 

A kerti fotelek színes palettája

A függőfotelek mellett a hagyományos kerti fotelek is feldobják az otthonunkat. A párosával kapható modellek tökéletes kiegészítői lehetnek egy dohányzóasztalnak a kertben. Néhány gyertyával vagy dekorációs elemmel körülvéve meghitt hangulatban ücsöröghetünk a kényelmes foteleinkben.

Az összecsukható és állítható kerti fotelekben pedig akár a medence mellett vagy a kertben is napozhatunk. Webshopunkban többféle színben is elérhetőek ezek a modellek.

 

Ha többen ringatóznánk, válasszunk hintaágyat

A függőfotelek igazán különleges kiegészítői a külső tereknek, azonban csupán egyszemélyesek. Ha szeretnénk egy többszemélyes, hintáztatható bútort a függőfotelünk mellé, válasszunk hintaágyat. Számos típus elérhető ezekből a termékekből. A kisebb, acélvázas modellek akár a társasházi erkélyeken is elhelyezhetőek. A fából készült hintaágyak igazán masszívak, és tökéletesen illeszkednek a kert összképébe.

A hintaágyak között is találunk egyszemélyes darabokat, melyek nagyon egyedi megjelenésűek. Ezek a fazonok a függőfotelekkel együtt igazán különleges megjelenést kölcsönöznek a teraszoknak. Webáruházunk kínálatában is változatos színben és formavilággal kaphatóak.

Blog

Ajánlott termékek