Blog

3 illóolaj a szaunába a jó egészségért és stresszmentes hangulatért

2018.12.08 16:14
Homelux

A szerencsésebbek otthonukban, mások wellness központokban és fitness termekben élvezhetik a finn szauna áldásos hatását. A fejüket ilyenkor gyakorta felütő járványok idején a jótékony illóolajoknak különösen nagy hasznát vehetjük.

Illóolajok: a természet ajándékai

 

Utánajártunk, milyen illóolajok enyhítik a leghatékonyabban a tél leggyakoribb problémáit, azaz a légúti fertőzéseket. Kellemes illatukon kívül ezek az esszenciák ugyanis pontot tehetnek a téli nyavalyákra, anélkül, hogy gyógyszerekkel károsítanánk szervezetünket.

 

Ha igazán elővigyázatosak szeretnénk lenni, előzzük meg a bajt, és tünetek híján is rendszeres szánjunk némi időt az aromaterápiás pihenésre. Immunrendszerünk edzése, aktivizálása révén a szaunázás egyébként is kedvező hatást fejt ki egészségünkre, pláne, ha az élményt illóolajokkal spékeljük meg!

 

Az illóolajakat egyébként vízzel kell vegyíteni – ne öntsük őket közvetlenül a kövekre, ha nem akarunk fullasztó levegőben üldögélni. Még praktikusabb megoldás, ha egy szórófejes flakont hívunk segítségül.

 

Milyen illóolajat válasszunk?

 

Citromfű olaj:

 

A betegségek megelőzésére gyakran a stresszoldás az egyik leghatásosabb eszköz! A citromfű ebben valódi segítséget képes nyújtani, hiszen legközismertebb hatása a nyugtatás, feszültségoldás. Az már kevésbé köztudott, hogy kitűnő fertőtlenítő és dezodoráló hatással is bír, sőt, a gyomor-és bélrendszeri megbetegedésekre is kedvező hatást fejt ki.

 

Eukaliptusz olaj:

 

Jellegzetes aromája enyhíti a meghűlést, segít leküzdeni a köhögést és az orrdugulást. Teszi mindezt gyulladásgátló és antibakteriális hatásának köszönhetően. Egy eukaliptuszos szaunázás után minden bizonnyal újjászületsz majd, ha épp a betegség kerülget – vagy már le is döntött a lábadról.

 

Levendula olaj:

 

A közkedvelt, nyugtató hatású gyógynövény illóolaja a megfázás egyéb tünetei, például fül-és fejfájás esetén is jó társunk lesz. Ha ízületeinkben fájdalmat érzünk, akkor is érdemes fájdalomcsillapítók helyett elsőként a levendulához fordulni!

 

Levendula olaj

 

Tetszett bejegyzésünk a jótékony hatású illóolajok használatáról? Ossza meg ismerőseivel is!

 

 

Kedvencekhez
Rendelésre
RRP: 8 200 Ft 

Ez a beszállító által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.

Ár: 7 790 Ft
Kedvencekhez
Rendelésre
RRP: 8 200 Ft 

Ez a beszállító által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.

Ár: 7 790 Ft
Kedvencekhez
Rendelésre
RRP: 8 200 Ft 

Ez a beszállító által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.

Ár: 7 790 Ft
Kedvencekhez
Rendelésre
RRP: 8 200 Ft 

Ez a beszállító által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.

Ár: 7 790 Ft
Kedvencekhez
Rendelésre
RRP: 8 200 Ft 

Ez a beszállító által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.

Ár: 7 790 Ft

Köszöntjük a homelux.hu világában!

Mire hozzánk elérkezett, lehet, hogy több forgalmazó oldalát bejárta – mégsem talált olyan bútort, fürdőszoba berendezést, amilyenre Ön vagy családja gondolt.

Tudjuk, milyen jellemzőket tart szem előtt: egy ülőgarnitúra, fürdőszoba bútor, de akár egy zuhanykabin is legyen esztétikus, lehetőleg formatervezett (ki szeretne tucatárut az otthonába?), előnyösen használja ki a rendelkezésre álló - néha bizony szűkös – helyet.

Tartósságával biztosítsa a hosszú távú igénybevételnek való ellenállást – hisz életünkben jönnek-mennek a vízi csaták a gyerekekkel, a nehéz napokat lezáró forró fürdők és a reggeli, fejvesztett kapkodások, de az oothon jó esetben minden körülményben helyt áll és kitartóan szolgálja a ház lakóit.

A fürdőszoba számunkra szentély

Mi nem csupán zuhanykabinokat, mosdókat vagy csaptelepeket forgalmazunk! Szenvedélyünk mindaz, ami a fürdőszobák világához kapcsolódik, és egyben vevőink kényelmét is szolgálja. Webáruházunk kialakítása elsőszámú bizonyíték erre: fantasztikusan széles, képekkel gazdagított kínálatot és részletes termékleírásokat alakítottunk ki a minél hatékonyabb és élvezetesebb böngészés érdekében.

Élménydús vásárlást nyújtunk

Ám a vásárlásnak koránt sincs vége a „Kosárba teszem” gomb lenyomásával: a legtöbb esetben ingyenes házhozszállítással, helyszíni beüzemelés lehetőségének biztosításával és 15 napos visszavásárlási garanciával nyújtunk teljes körű szolgáltatást azoknak a Vevőinknek, akik bizalmukkal megtisztelnek bennünket.

Webáruházunk teljes értékű, interaktív vásárlási élményt nyújt, például vásárlóink feltölthetik a már beüzemelt fürdőszoba berendezéseket ábrázoló képeiket, vagy épp megoszthatják a kiválasztott zuhanytálca vagy zuhanykabin árát ismerőseikkel – így bárki gyorsan kikérheti barátai véleményét is a termékről és az ár-érték arány megfelelőségéről!

Az Ön elégedettsége a mi sikerünk

Őszintén bízunk benne, hogy a rendkívül széles, minőségi választéknak köszönhetően nálunk megtalálja pontosan azt, amiről álmodott, és hogy a kiválasztott termék hosszú távon, jó szolgálatot tesz majd az Ön fürdőszobájában is!

Kellemes böngészést kívánunk!

Üdvözlettel,
a homelux.hu csapata

olcsobbat.hu