Teramo kádszett

Termékverzió: Teramo kádszett
Cikkszám: WK00126
Tömeg: 55 kg/db
Garancia idő: 36 hónap
536 560 Ft
RRP: 564 800 Ft
Nincs raktáron
INGYEN szállítás
Normál szállítás : Ingyenes
Prémium szállítás : 9900 Ft
32 000 Ft
13 000 Ft
9 500 Ft

Adatok

Gyártó
Wellis
Méret
150x150 cm
Termékverzió
Teramo kádszett
Garancia idő
36 hónap

Termékleírás

Termékjellemzők

Méret 150x150x59 cm
Akril kádtest vastgsága 10 mm
Vízmennyiség 320 l

Termékleírás

Teramo kádunk választásával most számos egyedi felszereltséget vásárolhat magának használója. Az ergonómiai és design szempontok alapján kialakított fej- és háttámla pihentető kikapcsolódást nyújt egy fárasztó napot követően. A színterápiás világítás jótékony és nyugtató hatásáról bizonyára már Ön is hallott, így Teramo kádunknál is kialakításra került ez a funkció. Ennél a termékünknél számos részlet kerülhet kiemelésre, azonban az előlapi részen kialakított üvegfal kölcsönöz igazán  uralkodó megjelenést ennek a kádnak.

A Teramo 10 mm vastag megerősített akril kádtest. Biztonsági üvegbetéttel van ellátva. Túlfolyó illetve lefolyó is található a kádban. Egyedi fejpárna és háttámla teszi még kényelmesebbé a terméket. Színterápiás világítás gondoskodik a magasabb színvonalú élményről. Alapfelszereltség: 4 mm vastag kiváló minőségű antibakteriális LUCITE akril. POLI-MAX technológiának köszönhetően a kádtestek poliuretán hab erősítéssel vannak ellátva, melynek előnyei: tökéletes alakstabilitás, masszív kádtest, rendkívüli hőszigetelő képesség, hangszigetelés. Ajándék szintező láb külön egységcsomagban.

Lucite akril

A legjobb minőségű Lucite akrilt, azaz polimetilmetakrilátot használnak a gyártásához, amelyet előre elkészített formákba öntenek, így az minden irányban megtartja tulajdonságait: nem hajlik meg és nem repedezik. A gyártás során a legújabb, függőleges hevítésű és formázó technológia használatos, így a kádfal teljes felületén biztosított az optimális vastagság. Kedvező tulajdonsága továbbá, hogy könnyen felmelegedik, így a kád nem kelt hideg érzetet.Kapcsolodó termékként ACS0205 cikkszámú Flipper kádperemre szerelhető csapelepet ajánljuk, melyet megtalál a termék ajánlatoknál.Csaptelep ki- és befordítható, ezáltal nyithatjuk vagy zárhatjuk a vizet. Beömlői víztakarékos szűrővel vannak ellátva.

    Vélemények

    Teramo kádszett
    Nincs raktáron
    INGYEN szállítás