Kád leeresztő

A fürdőszobában az egyik legsarkalatosabb kérdés a víz megfelelő elvezetése. A kádleeresztők minősége épp ezért nagyon fontos. Ha nem működik megfelelően a leeresztő, akkor könnyen túlcsordulhat a víz a kádban. Szereld fel te is első osztályú leeresztővel a fürdőkádadat, melyeket megvásárolhatsz webáruházunkban.


 


A Deante lengyel márka megbízható termékekkel vár. Csak úgy, mint a magyar székhelyű Leziter. Válaszd ki szifonjaink és kádtöltőink közül a fürdőkádadhoz leginkább passzoló darabot. Gondoskodj róla, hogy a víz akadály nélkül és gyorsan távozhasson a kádból.

tovább bezár
Gyártó
Készletinformáció
További szűrők
13 db termék

Easy clean kádleeresztő

 

A Deante elismert partnerünk a fürdőszobai kiegészítők piacán. Az Easy-Clean kádleeresztővel igazán innovatív megoldással szolgál a gyártó. Ugyanis nem csupán egy lefolyót és egy túlfolyót kapsz, ha ezt a modellt választod.

A túlfolyó egyben csaptelepként is funkcionál. Ez nagyon kényelmes és biztonságos kialakítás, mivel nincsenek kiálló részei a csapnak. Kisgyerekek fürdetésekor ez különösen nagy előny, nagyban lecsökken a balesetveszély. Ráadásul gazdaságos is, hiszen nem szükséges külön kádtöltő csapot vásárolni.

 

Click-clack kádleeresztő szifon

 

A click-clackos leeresztők igazán kényelmesen és praktikusan működtethetőek. Csupán le kell nyomnunk a fémdugót akkor is, ha lezárnánk, és nyitáskor is. Webáruházunkban a Leziter kádleeresztőjét találod meg ebben a kivitelben, méghozzá kiváló ár-érték arányban.

A leeresztő szifonjának átmérője hatvan milliméter, amely biztosítja a víz akadálytalan elvezetését. Amennyiben elérhető áron szeretnél jó minőségű és modern kádleeresztőt, a Lezitert ajánljuk. A legtöbb kádtípussal kompatibilis a szifon, amelyet normál és prémium szállítással is megrendelhetsz tőlünk.

 

További fürdőszobai termékeink

 

Tudjuk, hogy a fürdőszoba megfelelő funkcionalitásában a kevésbé látványos kiegészítőknek óriási szerepük van. Ilyenek a vízleeresztők, a zuhanyfolyókák, a padlóösszefolyók. Épp ezért webáruházunk termékei között megtalálsz minden, vízkezeléshez szükséges eszközt.

Emellett természetesen fürdőkádak, zuhanykabinok, zuhanytálcák változatos kínálatával is várunk. Vásárolj nálunk hidromasszázs kabint vagy komplett masszázsrendszert. Csapokat, zuhanyszetteket és zuhapaneleket is forgalmazunk, böngészd végig termékkategóriáinkat.