Különleges kád

A fürdőszobánk kialakítását számos egyedi kiegészítővel feldobhatjuk. Egy különleges kád az egész fürdő hangulatát meghatározhatja. Főleg, ha játszunk egy kicsit a világítással és a burkolatokkal is. Sőt, ezeknek a fürdőkádaknak az egyik ismérve, hogy nem csupán a fürdőben helyezhetőek el.


 


Ha igazán formabontó otthonra vágysz, helyezz el egy körkádat a nappaliban. Nyújtózz el egy ovális kádban az ágyad mellett. Webáruházunkban minden terméket megtalálsz ahhoz, hogy megalkothasd álmaid lakását. Nézz körül különleges kádjaink között, és rendeld házhoz a kedvenc fazonodat.

tovább bezár
Méret
Készletinformáció
További szűrők
2 db termék

Különleges kádak kör formában

 

Igaz ugyan, hogy csodás lehet egy csillogó, beépített, test formájú akril kád a fürdőben. Azonban ha valami igazán különlegesre vágysz, akkor jóval szokatlanabb modellt kell választanod. A térben álló, kör alakú kádak egyedülálló kiegészítői lehetnek az otthonodnak.

Különösen igaz ez akkor, ha nem a fürdőszobában helyezed el a fürdőkádat. Ezek a modellek ugyanis nem igényelnek beépítést. Nincs szükség csempézésre vagy előlapra a beüzemelésükhöz. Csupán a víz be- és elvezetését kell hatékonyan megoldani, hogy élvezhesd a körkád különleges kényelmét.

 

Ovális kádjaink

 

Webáruházunk kínálata igyekszik követni a legújabb építészeti trendeket és a vásárlói igényeket egyaránt. Ma már nem számít ritkaságnak, ha a lakások helyiségei nem különülnek el egymástól.

Épp ezért igazán praktikus és formabontó lehet egy dizájnos ovális fürdőkád a nappalidban vagy a hálószobádban. Természetesen a fürdőszobában is csodásan mutat egy ilyen különleges fazonú fürdőkád. Ráadásul igazán egyszerű a telepítésük. Igény szerint segítünk beállítani és üzembe helyezni minden fürdőkádunkat. Válassz normál vagy prémium házhozszállítási lehetőségeink közül.

 

További fürdőkádak

 

Nem csupán a formabontó modellek hívei vagyunk, épp ezért hagyományosabb kialakítású fürdőkádakat is forgalmazunk, méghozzá szép számmal. Egyenes és aszimmetrikus akril kádjaink időtálló szépséggel ékesítik a fürdőszobádat. Sarokkádjaink a nagyobb alapterületű fürdőkbe csempészik be a mindennapok luxusát.

Szabadon álló kádjaink a lakás bármely pontján használhatóak. Változtatos formatervezésű, színű és méretű fazonokat rendelhetsz tőlünk. Emellett minden kiegészítőt megtalálsz webshopunkban, ami a fürdőkádad működéséhez kell.