Bilbao 4 fiókos mosdószekrény

Termékverzió: Bilbao 120 4 fiókos mosdószekrény
Cikkszám: WB00341_WB00342
Tömeg: 99 kg/db
Garancia idő: 24 hónap
197 400 Ft
RRP: 207 800 Ft
Rendelhető
INGYEN szállítás
Több méretben Több méretben
Beüzemelés kérhető Beüzemelés kérhető
Lapra szerelve szállítjuk Lapra szerelve szállítjuk
Szerelési videó Szerelési videó
Öntött műmárvány mosdó Öntött műmárvány mosdó
Bútor méretek
60 cm
80 cm
120 cm
Felszerelési mód
Függesztett
Normál szállítás : Ingyenes
Prémium szállítás : 8900 Ft
40 000 Ft
13 000 Ft
9 500 Ft

Adatok

Gyártó
Wellis
Bútor méretek
120 cm
Felszerelési mód
Függesztett
Termékverzió
Bilbao 120 4 fiókos mosdószekrény
Garancia idő
24 hónap
Típus
Mosdószekrény
Felszerelés mód
Függesztett

Termékleírás

Termékjellemzők

Mosdószekrény mérete 119 × 45 × 55 cm
Öntött műmárvány dupla mosdó mérete 120 × 46 × 3/15,5 cm
Garanica 1 év

Termékleírás

A Bilbaoval otthonába varázsolhatja a mediterrán hangulatot. A melamin dió és a barna felület együttesen egy abszolút trendi fürdőszobát kölcsönöznek, miközben a soft closing technikának köszönhetően Önnek az időtállóság miatt sem kell aggódnia. Kérje 60/80 vagy 120-as kivitelben, ahogy az Ön otthonába leginkább illik. 15 mm vastag MDF korpusz, barna színű felülettel, 18 mm vastag MDF front, melamin dió felülettel. Lapraszerelve szállítjuk.  

Bilbao 4 fiókos mosdószekrény

MDF: Nagy nyomáson préselik össze, ezért ez egy tömörebb, jobban megmunkálható, akár díszítő marással is ellátható, festhető anyagot kapunk. Hozzáértő kezekben, megfelelő bevonatokkal ezek az anyagok azonban a fával szinte egyenértékű termékekké válhatnak. A bútorgyártásra alkalmas fafajok viszonylag csekély mennyiségben állnak rendelkezésre, és ezen kivágott fáknak is csak a 30 – 40 % -a használható fel tömörfa bútoralkatrészek kialakítására. A maradék 60 – 70 % nagy része, illetve a kevésbé értékes fafajok kizárólag forgácslap illetve MDF lapok gyártására alkalmasak.
Fóliázott MDF: Anyaga a fent említett MDF, de a felületére műanyagot hőpréselnek. A fóliázással ugyanolyan hatás érhető el, mint a laminált lapoknál, bár a választék nem olyan mértékű.
Festett MDF: Megrendelő által választott színben festésre kerül. Ezzel a technikával sokféle változata érhető el az antikolt vagy magas fényű bútoroknak.

Bilbao öntött műmárvány mosdó

A Bilbao öntött műmárvány mosdókagyló tökéletes minden szempontból. Egy olyan időtálló anyagbók készült, amely összehasonlítva a kerámia anyagokkal, sokkal nagyobb formai kialakítást tesz lehetővé. Ennek köszönhetően olyan formájú mosdókat is tudunk vásárolni, amelyet a hétköznapi kerámia mosdókból nem. További előnye a tökéletesen letisztult körvonalak és az egyenes rakodófelületek. A sima felület pedig megkönnyíti a hétköznapi mosószerekkel történő tisztántartást es a vízzel való leöblítést. A záró felületi kezelés színezett műgyantával történik, amely óvja az öntött műmárvány felületét mindennapi külső hatásoktól.

Videók

Vélemények

(1 vélemény)
Anikó
2022.05.25 08:32

A bútorokkal minden rendben van, nagyon szeretem őket, az egész lakásfelújítás legjobb, legszebb része a fürdőszoba lett, és mai napig emlegetem a családnak, hogy "Vigyázz a Bilbao öntött műmárvány mosdómra" :)

Előnyök: -

Hátrányok: -

Bilbao 4 fiókos mosdószekrény
Rendelhető
INGYEN szállítás
197 400 Ft
RRP: 207 800 Ft