Blondie 60 alsó fürdőszoba bútor mosdóval

Termékverzió: Blondie 60 alsó fürdőszoba bútor mosdóval
Cikkszám: WB00297_WB00298
Tömeg: 28 kg/db
Garancia idő: 12 hónap
72 010 Ft
RRP: 87 800 Ft
Rendelhető
INGYEN szállítás
Beüzemelés kérhető Beüzemelés kérhető
Lapra szerelve szállítjuk Lapra szerelve szállítjuk
Szerelési videó Szerelési videó
Öntött műmárvány mosdó Öntött műmárvány mosdó
Normál szállítás : Ingyenes
Prémium szállítás : 8900 Ft
40 000 Ft
13 000 Ft
9 500 Ft

Adatok

Gyártó
Wellis
Bútor méretek
60 cm
Felszerelési mód
Függesztett
Termékverzió
Blondie 60 alsó fürdőszoba bútor mosdóval
Garancia idő
12 hónap
Típus
Mosdószekrény
Felszerelés mód
Függesztett

Termékleírás

Termékjellemzők

Blondie a tölgy dekor és a műmárvány kedvelőinek! Szeretné, ha az Ön fürdőszobája is megtelne a fahatású termékek nyújtotta nyugalmi hangulattal? A Blondie-val mindez könnyen elérhetővé vált. Kérje a mosdót, a szekrényt és a tükröt felsorakoztató teljes szetett, és rendezze be álmai fürdőjét, meglepően kedvező áron! soft close fiókrendszeres
mosdószekrény. 15 mm vastag MDF korpusz melamin tölgy dekor felülettel, 18 mm vastag MDF front melamin tölgy dekor felülettel. Csaptelep és szifon nélkül kapható!

Blondie 60 alsó fürdőszoba bútor mosdóval

MDF: Nagy nyomáson préselik össze, ezért ez egy tömörebb, jobban megmunkálható, akár díszítő marással is ellátható, festhető anyagot kapunk. Hozzáértő kezekben, megfelelő bevonatokkal ezek az anyagok azonban a fával szinte egyenértékű termékekké válhatnak. A bútorgyártásra alkalmas fafajok viszonylag csekély mennyiségben állnak rendelkezésre, és ezen kivágott fáknak is csak a 30 – 40 % -a használható fel tömörfa bútoralkatrészek kialakítására. A maradék 60 – 70 % nagy része, illetve a kevésbé értékes fafajok kizárólag forgácslap illetve MDF lapok gyártására alkalmasak.
Fóliázott MDF: Anyaga a fent említett MDF, de a felületére műanyagot hőpréselnek. A fóliázással ugyanolyan hatás érhető el, mint a laminált lapoknál, bár a választék nem olyan mértékű.
Festett MDF: Megrendelő által választott színben festésre kerül. Ezzel a technikával sokféle változata érhető el az antikolt vagy magas fényű bútoroknak.

Blondie 60 öntött műmárvány mosdó

A Blondie 60 öntött műmárvány mosdókagyló tökéletes minden szempontból. Egy olyan időtálló anyagbók készült, amely összehasonlítva a kerámia anyagokkal, sokkal nagyobb formai kialakítást tesz lehetővé. Ennek köszönhetően olyan formájú mosdókat is tudunk vásárolni, amelyet a hétköznapi kerámia mosdókból nem. További előnye a tökéletesen letisztult körvonalak és az egyenes rakodófelületek. A sima felület pedig megkönnyíti a hétköznapi mosószerekkel történő tisztántartást es a vízzel való leöblítést. A záró felületi kezelés színezett műgyantával történik, amely óvja az öntött műmárvány felületét mindennapi külső hatásoktól.

Mosdó mérete 60x46x3/15,5 cm 
Mérete 59x45x45 (sz,ma,mé)
Garanica 1 év

 

Videók

Vélemények

Blondie 60 alsó fürdőszoba bútor mosdóval
Rendelhető
INGYEN szállítás
72 010 Ft
RRP: 87 800 Ft