Papírszűrős vízforgató

A kerti medencék töretlen népszerűségnek örvendenek az utóbbi években. Ahhoz azonban, hogy egészen nyár végéig élvezhessük a hűs vizet, szükségünk lesz higiéniai kiegészítőkre. A hatékony szűrés és fertőtlenítés elengedhetetlen a tiszta vízhez. A papírszűrős vízforgatók egyszerűen kezelhetőek, és hozzájárulnak az apró szemcsék eltávolításához.


 


Webáruházunkban is megtalálod ezt a méltán keresett medencekiegészítőt. Sőt, szűrőbetéteket is forgalmazunk különféle méretekben. Böngészd végig kínálatunkat, és készülj fel velünk a hűsítő kerti csobbanásra!

tovább bezár
Gyártó
Teljesítmény
Hány literes medencéhez
Készletinformáció
További szűrők
4 db termék

Hecht papírszűrős vízforgató

 

Ha szeretnénk megbízható termékekkel felszerelni a háztartásunkat, akkor válasszuk a Hecht modelljeit. A papírszűrős vízforgatók között is elérhető a gyártó berendezése. A 32 milliméteres tömlővéggel rendelkező vízszűrő óránként 1,2 köbméter vizet képes átáramoltatni a papír szűrőbetétet tartalmazó tartályon.

 

Ezzel rövid idő alatt tetemes víztömeget képes megszabadítani az apró szemcséktől. A készülék könnyű, mindössze másfél kilogrammot nyom. A gyártó egy év garanciát vállal a vízforgatóra, amelyet teljes szerelőkészlettel kapsz kézhez. Rendeld meg még ma, hogy kezdődhessen az önfeledt fürdőzés.

 

Intex papírszűrős vízforgató

 

Az Intex méltán népszerű a medencepiacon. Magas minőségű termékei között a papírszűrős vízforgatók is megtalálhatóak, melyeket webáruházunk kínálatában is elérsz. Nálunk megtalálod az óránként 1,2 és a 2 köbméter víz forgatására képes készülékeket is. Így a saját medencéd mérete szerint választhatod ki a megfelelő szűrőt

 

Az Intex részletesen leírja, hogy melyik medencéjükhöz melyik készüléket ajánlja. Érdemes átböngészni a szűrők műszaki leírását, így biztosan elégedett leszel a választással. Ha szeretnéd kiváló ár-érték arányon beszerezni a medencéd szűrőjét, az Intex papírszűrős vízforgatói várnak rád.

 

További termékek a medence karbantartásához

 

A papírszűrős vízforgatók mellett homokszűrővel működő vízforgató rendszereket is forgalmazunk. A vízben vegyszerekkel tudjuk megelőzni a mikrobák elszaporodását, ezeket is megtalálod kínálatunkban.

 

A gépi és kémiai tisztítás mellett kézi szűrőket, medencetisztító kefét és medenceporszívót is rendelhetsz tőlünk. Szereld fel tőlünk a kerti medencédet, és biztosítsd az önfeledt strandolást egész nyáron.