Homokszűrő homok

Ahhoz, hogy a forró nyár alatt a medence vize jó minőségű és fürdésre alkalmas legyen, a medence tisztításáról és karbantartásáról gondoskodni kell, ehhez pedig a homokszűrő homok beszerzésére is szükség lesz. A homokszűrő homok a medence szűrési és keringetési rendszerének alapvető része. 


 


A homokszűrő a legegyszerűbb és legkönnyebben használható módszer, hiszen a homokszemek végzik el a víz szűrését pont úgy, ahogy a természetben. Ismerkedj meg homokszűrő homok választékunkkal, és gondoskodj a víz tisztaságáról a mi segítségünkkel!

tovább bezár
Kvarchomok szemcseméret
Készletinformáció
További szűrők
6 db termék

A medenceszűrő beszerzése alapvető feladat azok számára, akik méretes medencével rendelkeznek. Szűrés nélkül ugyanis a víz piszkos és használhatatlan lesz, ami nemcsak egészségtelen, de a medence alkatrészeire is ártalmas, hosszú távon pedig akár tönkre is teheti az egész rendszert. Webshopunkban azonban minden terméket megtalálhatsz, amelyre csak szükséged lehet az optimális vízminőség megteremtése és fenntartása érdekében!

 

Homokszűrő homok használata

 

Webáruházunk számos típusban és kiszerelésben kínál homokszűrő homokot a vásárlók részére. A homokszemek alapvető jellemzője az átmérőjük, amelynek passzolnia kell a szűrőberendezéshez. Minden méretű homokszűrő homok 15, illetve 25 kg-os kivitelben áll rendelkezésre. 

 

Sokakban felmerül, hogyan is kell használni ezt a fajta homokot. Az első lépés, hogy beöntsd a homokszűrő tárolórészébe. Fontos, hogy ne töltsd teljesen tele, és lassan, egyenletesen folyasd a homokot. Fontos lépés a szűrő átmosása és átöblítése is, csak ezt követően kerülhet sor a készülék üzembe helyezésére. Minden esetben fontos a rendszeres és teljeskörű karbantartás még akkor is, ha a homokszűrő tökéletesen működik. Hiszen csak így garantálható az eszköz hosszú élettartama!

 

Alkatrészek beszerzése egyszerűen

 

Egy medence működtetéséhez számos dologra van szükség. Webshopunkban a kellékek teljes tárháza várja, hogy boldoggá tegyenek téged és családodat is. Csupán helyezd a megvásárolni kívánt termékeket a kosárba, add meg a szükséges adatokat és a postacímet, majd válaszd ki a szállítási címet és a fizetési módot. Igyekszünk a lehető leghamarabb teljesíteni a megrendelést számodra, hogy minél előbb élvezhesd a medencézést!