Papírszűrő

Egy saját kerti medence maga a mennyország a forró, kánikulai napokon. Ez különösen így van, ha gyermek is van a családban, hiszen így számukra is biztosított a nyári program. Azonban a megfelelő vízforgató nélkül egészségügyi kockázatot rejthet a medence. Azonban papírszűrőink és a velük működő vízforgató rendszer gondoskodik a higiéniáról.


 


Ahhoz, hogy folyamatosan használhassuk a kerti medencét, jó, ha van kéznél pót szűrőbetét. Épp ezért válogass webáruházunk termékei között, és szerelkezz fel szűrőbetétekkel a nyárra. Így a cserét követően folytatódhat is az önfeledt csobbanás!

tovább bezár
Kampány kategória
Gyártó
Készletinformáció
További szűrők
11 db termék

A vízforgató rendszerek jelentősége

 

A kültéri medencék számos szennyeződésnek vannak kitéve nap mint nap az egész szezon folyamán. A nagyobb elemeket, mint a falevelek, kövek, bogarak könnyedén eltávolíthatjuk a vízből. Azonban az apró, nehezen észrevehető piszkot is ki kell szűrnünk a medencéből.

 

Erre valók a vízforgató rendszerek, amelyek működhetnek homokkal vagy papírbetétes szűrővel. A víz átáramlik a rendszeren, amely kivonja belőle az apró szemcséket. Emellett, hogy a mikroorganizmusok szaporodását is megakadályozzuk, ajánlott vízkezelő szereket is használni.

 

Papírszűrőink

 

Méltán népszerűek a papírszűrővel működő vízforgató rendszerek. Webáruházunk medencekellékei között is megtalálhatóak nemcsak a szűrők, hanem a betétek is. Több méretben és kiszerelésben is megrendelheted tőlünk a medencédhez a papírszűrőket.

 

Menettel ellátott vagy menet nélküli kivitelben is forgalmazunk termékeket. Igény szerint sűrű vagy ritka kialakítású, sőt antibakteriális papírszűrőket is rendelhetsz tőlünk. Nem csupán kültéri medencék, de beltéri jakuzzik tisztán tartására is kiválóan alkalmasak a vízforgató rendszerek. Ne vedd félvállról a víz higiéniáját, ha megtelt a szűrő, legyen kéznél cserebetét.

 

További medencetisztító termékeink

 

A fentiekben már említettük, mennyi mindenre szükség van ahhoz, hogy a víz tiszta maradjon a medencékben. Épp ezért forgalmazunk különféle fertőtlenítő kemikáliákat és szűrőrendszeket. Homokszűrős vízforgatót és hozzá való homokot is rendelhetsz tőlünk. 

 

Szkimmereink a víz felszínét tartják tisztán. A takarófóliák nagyban hozzájárulnak a medencék tisztán tartásához. Ne habozz, rendelj meg minden higiéniai eszközt a medencéhez, és kezdődhet is a csobbanás!