Homokszűrős vízforgató

Ezen az oldalon a homokszűrős vízforgató kínálatunkat találod meg. Az ilyen fajta vízforgató kiváló választás ahhoz, hogy megőrizzük a medencénkben lévő víz jó minőségét, illetve segítenek az ilyen jellegű szűrők abban is, hogy egy adott vízmennyiséggel hosszú időn át tudjunk számolni, és ne kelljen állandóan a vizet lecserélni. Ez ugyanis káros lenne a környezetünk és a pénztárcánk számára is.

 

Megfelelő döntés lesz a homokszűrős vízforgató, ha egy egész szezon alatt szeretnénk a vizet használni. Ez a szerkezet egyértelműen segíti az otthoni medencehasználatot, és hozzájárul a kulturált és kellemes otthoni fürdőzés teljeskörű kényelméhez és biztonságához.

tovább bezár
Gyártó
Teljesítmény
Hány literes medencéhez
Elérhetőség
További szűrők
6 db termék

Cégünk lakberendezés, ingatlan felújítás, és további otthon fenntartással kapcsolatos, magas színvonalú termékek forgalmazásával foglalkozik. Célunk, hogy széles körben biztosítani tudjuk a hozzánk látogató vásárlók számára a hőn áhított termékek beszerzését, legyen szó bármiről, így például a medencefenntartással kapcsolatban is széles árukínálatot tudunk nyújtani a hozzánk látogató vevőknek.

 

Hogyan válaszd ki a megfelelő homokszűrős vízforgatót?

 

Boltunkban nem csak a különféle típusú medencék széles választéka található meg, hanem annak a beszereléséhez, valamint a fenntartásához szükséges minden eszköz, így például kaphatók nálunk különféle medenceszűrők és az ahhoz szükséges további termékek is.

 

A homokszűrős vízforgató kiválasztásánál fontos az adott medence méretét alapul venni, és az alapján dönteni egy-egy termék mellett, hogy megfelel-e a medence nagyságához. A homokszűrők rendelkezhetnek előszűrővel is, ha ehhez is ragaszkodsz, akkor nézd meg a termék adatlapján, hogy rendelkezik-e vele. Az oldalon található Hecht és Wellis gyártók termékei között különböző teljesítményű készülékek állnak rendelkezésre.

 

Az egyszerű és gyors vásárláshoz használd az oldal bal részén található szűrési opciók beállítását, egyén preferenciád szerint.

 

Így rendeld meg a kiválasztott terméket!

 

Amennyiben beállítod azokat a feltételeket, amelyek a vásárolni kívánt termék tulajdonságait határozzák meg, az annak megfelelő kínálatot láthatod majd. Ebből a kínálatból gyorsan és egyszerűen kiválaszthatod és megrendelheted a medencédhez leginkább passzoló terméket. A kívánt homokszűrős vízforgatót a saját oldaláról teheted majd a kosárba, ahol az egyéni igényed szerint akár 60 napos visszaküldési garanciát is igényelhetsz majd. A megrendelést a pénztárnál véglegesítheted a szükséges adatok megadásával.