Wellis grill

Minőségi berendezéseket keresel otthonra? Szeretnél olyan eszközök tulajdonosa lenni, amelyekkel megkönnyíted és kellemesebbé teszed a mindennapokat? Akkor jó helyen jársz, hiszen webáruházunkból már a Wellis grilleket is beszerezheted. Egy prémium készülékkel ugyanis meghívhatod a barátokat, családtagokat egy hatalmas partira, ahol mindenkit jól tudsz majd lakatni.

 

A széles palettánknak köszönhetően végre egy olyan otthon tulajdonosa lehetsz, amire mindig is vágytál. A Wellis grillek mehetnek a teraszra, ahol a nyári kerti partik végre egy igazi élménynek számítanak majd.

tovább bezár
Nincs ilyen termék.

Grillezés a teraszon!

 

A melegebb időszakban - tavaszól őszig - az ember szeret a szabadban lenni, ott enni, ott elfogyasztani a reggeli kávét. Ahhoz, hogy a barátokkal is megoszthasd ezt az élményt, nem árt beszerezni a teraszra pár eszközt, amikkel kellemesebbé teheted a kint töltött időt. Az egyik legjobb megoldás egy hatalmas Wellis grill, amely remek lehetőséget biztosít arra, hogy nyári kerti partikat tarts a szeretteid számára. 

 

A Wellis termékek nem meglepő módon nemcsak fürdőszobaiak lehetnek, hiszen a márka mást is forgalmaz. Ezek között megtalálhatóak ugyanis az előbb említett grillek, amelyek prémium alumíniumból készültek, néhány típus több égővel felszerelt. Ez segít abban, hogy egyszerre akár több ételt is készíthessetek odakint. Az étlapon helyet kaphat grillezett zöldség, hús, sajt, de tulajdonképpen bármi, ameg megkívántok. 

 

Wellis grillek palettája

 

A webáruházunkból beszerezheted például a Cherokee Wellis grillt, amely egy tökéletes kiegészítője az otthoni kerti partiknak. Legyen szó 3 vagy éppen 5 rózsás típusról, az egyedülálló fekete és ezüst kivitelekkel garantáltan színesítheted a teraszod megjelenését. A hozzátartozók már biztosan alig várják a finomabbnál finomabb falatokat. Nagy előnye a porcelán zománc bevonatú acél hő-diffúzor, a kivehető cink olajtálca, illetve a praktikus porszórt acél oldalsó polcok. 

 

Eljött tehát a BBQ szezon ideje, amit a Wellis grillekkel tehetsz igazán felejthetetlenné. A teraszod igazi ékes dísze lehet egy prémium kinézetű, kültéri sütőkészülék. Nézz körbe a széles kínálatunkban, tedd a kosárba a neked tetsző modellt, és rendeld meg még ma. A vásárlásnál add meg a szállítási címedet, mi pedig igyekszünk a lehető leggyorsabban eljuttatni hozzád a csomagot a futárszolgálat segítségével.