Wellis zuhanykabin

Ebben a kategóriában Wellis zuhanykabin választékunkat találod, ahol változatos modellek közül válogathatsz, melyek elegáns, igényes megjelenést kölcsönöznek bármely fürdőszobának. Íves és szögletes darabok bőséges kínálatából szemezgethetsz, szimmetrikus és aszimmetrikus kivitelezésűek is elérhetők. 

 

A lehetőségek tárháza végtelen, egyedül azon múlik, hogy mekkora terület áll rendelkezésedre, és milyen stílusú zuhanykabin szimpatikus számodra. A kabinok falai és az ajtók 6-8 mm-es biztonsági üvegből készültek, melyet vízlepergető védőréteg borít, így nem tapasztalható vízkövesedés, és egyszerű tisztán tartani.

tovább bezár
Zuhanykabin méret
Szettben zuhanytálcával
Biztonsági üveg vastagság
Termékkategória
Készletinformáció
További szűrők
11 db termék

Wellis zuhanykabinjaink kompatibilisek a gyártó által kínált zuhanytálcákkal, az egyes termékek paramétereiről tájékozódhatsz a részletes leírásban. Érdemes a fotókat is átböngészni, inspirálódás céljából, ezáltal könnyebbé válik a döntés. 

 

Wellis zuhanykabin választékunk 

 

Számos mutatós modell közül válogathatsz igényeid szerint, legyen szó akár íves vagy szögletes kivitelezésről, aszimmetrikus darabokról. Nyitható, illetve tolóajtós változatban is bőségesen találsz zuhanykabinokat. Duplaajtós és szimpla verzióban egyaránt. Kisebb és tágasabb fürdőszobába is kínálunk többféle modellt. 

 

Mielőtt azonban kiválasztanád a legideálisabbat, azt javasoljuk, hogy fusd át Wellis termékeink teljes palettáját, így kellően inspirálódhatsz, és ötleteket gyűjthetsz a fürdőszobád kialakítását illetően. Kisebb helyiségbe tökéletes egy íves zuhanykabin tolóajtóval, amely mutatós és helytakarékos. Nagyobb térbe viszont remekül beilleszthető egy szögletes vagy akár aszimmetrikus modell is, nyitható ajtóval. 

 

Alakíts ki stílusos fürdőszobát!

 

A fürdőhelyiség az egyik legjelentősebb terület az egész lakásban, épp olyan fontos gondosan megválogatni az összeillő elemeket és bútorokat, mint a nappali esetében. Wellis zuhanykabinokat könnyű tisztíthatóság jellemez, így öröm lesz a takarítás. A kabinok falai vízlepergető védőréteggel ellátottak, így megkímélnek a vízkövesedéstől. 

 

Teremts olyan fürdőszobát, amelyben jól érzed magad, ahol örömmel időzöl piperészkedés közben! Képzeld el gondolatban, meríts ihletet webáruházunkban, és rendeld meg vágyott darabjaidat, hogy minél hamarabb nekiláthass a tökéletes zuhanyzó kialakításának.