Robotfűnyíró

Sokan tekintik a fűnyírást egy soha véget nem érő feladatnak. Pedig egy jól megválasztott készülékkel sokkal könnyebb és egyszerűbb a hetente ismétlődő munkálat. Amennyiben viszonylag egyenes területtel rendelkezel, esetleg nincs akkora udvar, ahol érdemes lenne folyamatosan füvet nyírni, abban az esetben ideje lenne elgondolkodnod egy robotfűnyíró beszerzésén. 


 


Számos előnye van, amit még sokan nem ismernek, többek között a gyönyörű és rendszeresen ápolt gyep, a kényelem és a több szabadidő, a halk működés, illetve a zöldhulladék-mentesség. Érdemes tehát alaposan szétnézni nálunk!

tovább bezár
Vágandó terület ajánlott mérete
Készletinformáció
További szűrők
4 db termék

A robotfűnyíró előnyei

 

Manapság már egyre több helyen kaphatóak minőségi fűnyírók, nincs ez másként a robotfűnyíróval sem. Az eszköznek számos előnye van, amire valószínűleg te magad sem gondoltál először. Egy megfelelő minőségű, rendszeresen locsolt gyephez egy oda passzoló készülék választása esetén, amit szakértelemmel telepítenek, garantált eredmény lesz a csodálatos pázsit. Ennek oka, hogy mivel általában maximum hetente egyszer tudunk füvet nyírni, így sosem lesz egyenletes, ellenben a robot változattal, ami magától működik, nem kell tologatni, de még felügyelni sem rá.

 

Ezek a típusok általában pár milliméterre vágják a füvet, ami nagyon jót tesz az udvar számára. A folyamatos nyírásnak hála pedig sokkal kevesebb gyom kerül előtérbe, így egy robot verzióval akár a gyep állapotán is javíthatsz. A másik ok, amiért megéri beruházni egy ilyen berendezésre, az a zöldhulladék-mentesség, ami sok városban és faluban okoz problémát. Vidéken még csak-csak tudnak vele mit kezdeni, azonban egy nagyobb településen gondot jelenthet. Mivel rendszeresen nyírja a gyepet, így nem marad utána nyesedék, amit levág, az visszakerül a talajba, védelmi rétegként. Ezáltal a pázsit nem szárad ki túl könnyen. Bőven van tehát miért elgondolkodni rajta!

 

A robotfűnyírók kínálata

 

A webáruházunkban kapható modellek között helyet kapott számosféle és fajta márka, amelyek kizárólag minőségi készülékeket gyártanak. A Robolinho 500-as egy igazán apró, kompakt eszköz, ami automatikusan ápolja a kertben a füvet. Végre élvezheted a szabadidődet anélkül, hogy fűnyírót tologatnál a nyári 40 fokban. Az okos kert összeköttetéssel hatékonyan gondozza a gyepet. Ez a változat ráadásul kiválóan alkalmas egy 500 négyzetméteres udvarhoz, hiszen egy eléggé nagy akkumulátorral rendelkezik. Nagy előnye továbbá a csendes és a biztonságos működés.