Akkumulátoros fűnyíró

A tavaszi időszak beköszöntével újra terítékre kerül a fűnyírás, mint kerti munka. A hetente szükséges művelet azonban sokak számára gondot okoz, hiszen egy nehéz gép, egy nem túl biztonságos, esetleg működőképes eszköz nem túl praktikus a hétvégi munkálatok során. Szerencsére azonban manapság bőven kapni olyan változatokat, amik minden igényt kielégítenek. A webáruházunkban olyan akkumulátoros fűnyírókat találhatsz, amelyek nemcsak praktikusak, hanem könnyen is tudod őket használni.


 


Számos előnyük van, amik miatt megéri ezek mellett dönteni. Nézz hát körbe bátran a webáruházunkban kapható modellek között!

tovább bezár
Kampány kategória
Gyártó
Önjáró
Teljesítmény
Vágási szélesség
Vágandó terület ajánlott mérete
Mulcsozási funkció
Készletinformáció
További szűrők
13 db termék

Az akkumulátoros fűnyírók előnyei

 

Sokan abban a hitben élnek, hogy muszáj a benzinmotoros eszközt használniuk, amit szinte beindítani sem lehet. Pedig ma már te is könnyedén találhatsz olyan eszközt, amelynek se vezetéke, se nehéz indítása, se működésbeli problémája nem lehet. Az akkumulátoros fűnyírók előnyei, hogy nem kell hozzájuk kábelt csatlakoztatni, így rendkívül egyszerűen és precízen tudsz vele füvet nyírni. Emellett fontos, hogy nincs szükséged hozzá benzinre, tehát csökkented a károsanyag-kibocsátást. Az aksis készülékek nagy előnye továbbá, hogy csendesebb használatot tesznek lehetővé, így még a szomszédok miatt sem kell aggódnod. 

 

A minőségi fűnyírók esetében azonban kérdés lehet, hogy meddig bírja bennük az akkumulátor. A legtöbb esetben a kapacitás függvényében megváltozik az üzemidő is, ami típustól és márkától függ. A nálunk kapható berendezések azonban erős akkumulátorral vannak felszerelve, amelyek átlagos működési ideje egy feltöltéssel 30 perctől 60 percig terjed. Nagy különbségek lehetnek azonban az egyes típusok között, így érdemes alaposan átgondolni, hogy mekkora területen szeretnénk pázsitot ápolni.

 

Az akkumulátoros eszközök palettája

 

A webáruházunkban bőven találhatsz olcsóbb vagy éppen drágább modellt, amely minden igényedet kielégíti. Egy kedvezőbb áron kapható aksis fűnyíró bőven elegendő lehet egy kisebb udvaron, ahol viszonylag gyorsan végezhetsz a karbantartással. Az AL-KO gyártmányai kényelmes vágást és komfortos hajtást tesznek lehetővé, így erőkifejtés nélkül végezheted el a kerti munkálatokat. 

 

Ezekkel a készülékekkel garantáltan fáradtság nélkül nyírhatod le a gyepet, ráadásul a nagyobb kerekek azt is lehetővé teszik, hogy bármilyen terepen végezhesd a munkát. Érdemes tehát alaposan szétnézni a széles kínálatunkban!