Klasszikus fürdőszoba bútor

Nincs ilyen termék.

Klasszikus fürdőszoba bútor

 

Ha otthonunkat klasszikus stílusban rendeztük be, akkor természetesen fürdőszobánkkal is alkalmazkodnunk kell az egységes megjelenéshez.

A klasszikus stílus általában egy kiválasztott korból összeválogatott bútorokat jelenít meg, és következetesen követi a kiválasztott vonalat az összes meghatározó, illetve kiegészítő bútor.

Persze manapság már nem alapkövetelmény a valódi antik bútorok alkalmazása. Főleg, mivel a világos színek uralják ezeket a tereket.

 

Sok bútor tehát inkább régebbi korokra hajazó, ívesebb, faragott hatású, robusztus megjelenésű, de új darab, mely a klasszikus polgári elegancia jegyében készült.

 

Az ilyen otthonok eleganciája vitathatatlan. Nemes anyagok, visszafogott, meleg színek jellemzik.

 

A klasszikus polgári elegancia így napjaink otthonaiban, fürdőszobáiban is jelen lehet. Ha az eleganciát nem a szögletes és egyszerű, magasfényű modern bútorok formájában, hanem a múlt felé pillantva, annak szépségeiben gyönyörködve képzeljük el, akkor a klasszikus bútor lehet a megfelelő választás, akár a fürdőszoba esetében is.

 

Egy ilyen fürdőszobában kevés minta, elegáns színek, esetleg majolika dekorcsempe lehet ideális, mely a bútorral is harmonizáló burkolat.